På Agendaen siden nytt år

19.01.2024
Endelig er vi i gang med våre ukentlige oppdateringer på Agenda-fronten til alle dere der ute :)

Kongsberg Agenda utvikler sin egen digitale plattform som består av nettside, online arrangementsregistreringssystem, live-meningsmålinger og app. Til festivalen i 2024 gjøres det en del grep på videreutvikling og forbedringer av funksjonalitet og brukeropplevelse. Vår sentrale leverandør innen design og teknologi, DayTwo, er nå i innspurten på disse leveransene. Derfor tok Sverre turen til Oslo første uka etter nyttår for en workshop med gjennomgang og testing.
 

Verdens første Kongsberg Agenda Partner Kick-off

Torsdag 11.januar arrangerte vi tidenes første eksklusive partner kick-off. Vi samlet ca. engasjerte 30 partnere på Hotell 1624 til en kveld fylt av nyheter og informasjon om Kongsberg Agenda 2024, god dialog partnerne imellom og ikke minst hyggelig mingling og nye bekjentskaper.  Det er utrolig hvor mange spennende tanker og idéer som springer frem når forskjellige mennesker møtes! 

Torsdag forrige uke bød på «mildvær» med sine -8 i lufta, og Irene, Anette og Linn benyttet seg av anledningen og tok på seg Agenda- hattene for å ta turen ut i Kongsberg by.  Formålet?  Ut og finne store og små alternativer for mulige venues under årets Kongsberg Agenda!
 

Årets første styringsgruppemøte på Agendaen!

Styringsgruppa for Kongsberg Agenda har månedlige møter og fredag 12. januar var årets første med gjengen.  Som vanlig var det statusrapportering på hvordan planleggingen går med fokus på program, kommunikasjon og infrastruktur.  Det er mange som vil samarbeide med Agenda og bidra inn til å utvikle teknologifestivalen.  Samtidig er det viktig for oss å ha en åpen, rettferdig struktur og forutsigbarhet for hvordan bidrag inn synliggjøres og brukes.  Partnerstrategi og samarbeidsnivåer var derfor en av sakene som ble grundig diskutert i møtet.

Det er travle tider for husets Partneransvarlige om dagen. Med både teamsmøter, fysiske Oslo-innsalg og en rekke signeringsmøter, er vi godt på vei mot et solid grunnlag for årets festival!  Stadig flere bedrifter ser verdien av partnerskap med Agenda, og vi teller nå 17 partnere. De siste inn er Lenovo, IFS CGI, Sopra Steria, Norconsult, IE&FLT og POD. Her kan du se alle partnerne våre..
 

Vil du være med til USA?

I tillegg til avtalesigneringer, sitter Tale med de siste detaljene før partnerturen til Austin, Texas og SXSW i mars. Alle partnere er invitert med, så nå gjenstår det å få en oversikt over hvort stort reisefølge vi får på årets utflukt. Torsdag 18. januar ble det sendt ut supplerende info til alle partnere.  Vil du være med på laget? Det er ikke for sent: kongsbergagenda.no/samarbeidspartnere
På Agendaen siden nytt år
Tale guidet oss gjennom vårt aller første Agenda Partner Kick-off
Partnere
Vi er stolte over å kunne presentere så mange flotte partnere!