På Agendaen i det siste

22.03.2024
Her kan du lese om litt av hva vi har drevet med den siste tida.  Nå setter vi oss til lading i påsken, vel vitende om at når vi er tilbake på jobb i april vil det være full gass frem til uke 25!

Det var helt Texas i Texas

Selv om det er noen uker siden Tale, Sverre og Anne Cecilie kom hjem fra Austin og SxSW, så er det vel på plass med et lite reisebrev fra gjengen.  Som forventet ble turfølget fra Kongsberg mektig imponert over festivalen som har holdt det gående siden 1987! Det er en svært inspirert og entusiastisk gjeng som rapporterer fra Texas her..
 

Det er viktig med gode planer

Hele gjengen var samlet forrige fredag, da Linn arrangerte strategisamling for Kongsberg Agenda. Vi diskuterte visjon, misjon, verdier og mål - det er langt fra første gang vi snakker om Agendas strategi, men målet med dagen var å forankre strategien og forsikre oss om at vi går på samme sti. Linn sørget for at gotderiskålene var fulle og blodsukkeret høyt, det ble mange krevende og gode diskusjoner i løpet av dagen.  Vi burde strengt tatt tatt noen fine bilder fra denne samlingen, men konsentrasjonen og engasjementet gjorde at det gikk fullstendig i glemmeboka :)
 

Onsdag fikk vi besøk av Lenovo! 

Bettina og Kristine tok turen fra henholdsvis København og Stockholm for tre effektive inspeksjonstimer i Kongsberg. 
I løpet av oppholdet så vi på lokalene Lenovo skal bruke under Kongsberg Agenda, tok en guidet bytur med gjennomgang av festivalen, tipset om overnatting og ikke minst anbefalte spisesteder for både lunsj og middag.  
 
Lenovo har leid inn et eget firma hvor Kristine jobber, som skal håndtere alt av profileringstiltak, utforming av lokaler og den helhetlige tilstedeværelsen til merkevaren. 
Det er ingen tvil om at lista ligger akkurat der den bør - nemlig på øverste nivå.  Vi er svært imponert over kreftene Lenovo går inn med i årets festival og gleder oss ekstra over at de streber etter å benytte lokale aktører der de kan. Her har vi mye å se frem til og mye å lære. 
 

Blir du forvirret av forskjellige scener og konsepter under Agenda?

Da er du ikke alene!  Fordi vi får mange spørsmål om hva som passer hvor og når, arrangerte vi en digital workshop torsdag morgen om "Hvor kan jeg være på Kongsberg Agenda?".  Anne Cecilie og Irene guidet en svært interessert gjeng som ønsker å lage innhold til Agenda i juni.  Gikk du glipp av workshopen?  Fortvil ikke - vi setter opp en ny rett over påske.  Invitasjon kommer :)
 
På Agendaen i det siste
Kongsberggjengen i Texas
Fra venstre: Håvard Fossbakken (Kongsberg kommune), Sverre Engelstad og Tale Steiner (KNF) og Børge Vike Sandengen (DayTwo).
Lenovo
Lenovo var i Kongsberg for å utforske mulighetene til Kongsberg Agenda.