På Agendaen denne uka

24.03.2023
Med kun én uke igjen til påske, girer vi opp et hakk for å runde noe milepæler i planleggingen av sommerens vakreste eventyr i teknologibyen Kongsberg.
Det er mye som skal på plass før et så stort arrangement som Agenda.  Denne uka hadde vi møte med Politiet om hvordan vi best kan ivareta sikkerheten og fremkommeligheten under årets festival.  Det er mange hensyn som skal tas, og lover og regler som skal følges.  Heldige er vi som har et politi her i Kongsberg som er løsningsorieterte og bidrar med gode innspill og forslag.

Denne uka har vi også publisert programsiden for Kongsberg Agenda.  Foreløpig er det ikke mange arrangementer som er offentliggjort, men vi håper og tror at det vil komme inn mange registreringer de neste ukene. 

Sitter du og lurer på om du skal hive deg på og arrangere noe, men er usikker på hva og hvordan?  Da trenger du ikke fortvile - nå inviterer vi nemlig til "Kom i gang"-workshop 18. april for alle dere som ikke helt vet hvor dere skal starte.  Les mer og meld deg på her.  

Nye Kongsberg Summit lanseres under årets Agenda.  Mange av dere kjenner "Summit'en" som en heldags konferanse, men med Agendas inntreden i Kongsberg har vi endret opplegget betraktelig.  Fra i år vil Kongsberg Summit være en del av hovedprogrammet under Agenda, og hver dag mellom klokka 13 og 14 vil du finne spennenende foredrag og debatter i TechBoksen i Magasinparken.  
På Agendaen denne uka
Nye Kongsberg Summit finner du i TechBoksen onsdag, torsdag og fredag i uke 25.