På Agendaen denne uka

10.03.2023
Denne uka kunne vi endelig åpne for registrering av arrangementer!  Nå håper vi byens næringsliv, foreninger, organisasjoner og andre vil bli med å bygge opp Kongsberg Agenda som en fantastisk teknologifestival og nasjonal arena!
Quality Hotel Grand Kongsberg vil huse mange av de ulike arrangementene under årets Agenda, og er en viktig samarbeidspartner for oss. Bruk av lokaler, serving av mat og drikke, og avtaler om overnatting var noen av temaene  i møtet Wivi-Ann og hotelldirektør Charlotte Odden hadde i forrige uke.

Storgata skal også i år fylles med aktiviteter og salgsboder under Agenda.  Praktisk planlegging med områder, skilting og utsmykking var noen av temaene som ble tatt opp da Tale og Wivi-Ann på tirsdag morgen møtte butikkene som til daglig holder til på gateplan i sentrum.

I Topplederforum møtes de øverste lederne i de fem største industribedriftene i Kongsberg et par ganger i året for statusoppdatering på en del felles satsningsområder.  Tirsdag ettermiddag sto både Vekst i Kongsberg, Kongsberg 400 og Kongsberg Agenda på sakslista.  Det er motiverende og gir en god følelse når vi ser at disse satsningsområdene er viktige for bedriftene og deres ansatte.

Onsdag stakk Irene innom butikkledermøtet på Stortorvet for å fortelle om Kongsberg Agenda. Vi prøver å tilrettelegge så flest mulig av butikkene inne på senteret får mulighet til å ha stand i gata disse dagene.

Torsdag hadde Wivi-Ann og Irene møte med JCP for en gjennomgang av de tekniske behovene under Agenda.  Deretter gikk turen til Magasinparken sammen med JCP, Kongsberg Jazzfestival og Kongsberg Lyd & Lys Systemer for å se på alternative plasseringer av hovedscenen/Techboksen.  I den grad det er mulig ønsker vi sambruk av riggen mellom Agenda og Jazzfestivalen. Det er mange hensyn å ta, men vi jobber alle for å finne den beste løsningen.  
På Agendaen denne uka