På Agendaen denne uka

24.02.2023
I tillegg til å avsløre hovedtema for årets Agenda, har vi også åpnet for søknader for standplasser.  Snart kan du også registrere arrangementer og bestille lokaler.  Det begynner å dra seg til :)
Helt på tampen av forrige uke kunne hovedprogramkomitéen offentliggjøre hovedtemaene for årets Kongsberg Agenda.  Under overskriften "Ambisjoner gjennom krisetid" har de løftet frem en rekke utfordringer og muligheter som ligger foran norsk næringsliv og industri i tiden som kommer.  Du kan lese mer om årets tema her >

Kongsberg Summit sin programkomite jobber for fullt med å forme nytt konsept og innhold. Vi går fra å være en heldagskonferanse til tre enkeltstående arrangementer under Kongsberg Agenda.  Årets temaer tar utgangspunkt i norsk industris behov for rask omstilling i det grønne skiftet, og vi stiller blant annet spørsmål om det finnes en hurtigvirkende medisin for omstilling og hva er norsk industri’s nye nisje? På listen over temaer står også hvilke teknologier som kan ha overføringsverdi inn i det grønne skiftet, og ikke minst at vi mangler nok kloke hoder.  kan AI være en nøkkel til å løse ressursutfordringen? Det er mange gode grunner for å være teknologioptmist sett med norske briller.  Mer informasjon kommer så følg med!

Torsdag formiddag hadde Heidi og Berit et spennende møte med Lise Lotte i UN Global Compact.  De ønsker å engasjere seg i Kongsberg Agenda, og planlegger både debatter og sosiale aktiviteter.  Foreløpig er det på skisseblokka, men vi gleder oss til å kunne fortelle mer etterhvert som vi spikrer opplegget!

Sist, men ikke minst, nå kan dere begynne å søke om standplasser.  Vi vil fylle byrommene med spennende teknologi, aktiviteter og mye annet.  Vil du vise frem bedriften, foreningen eller organisasjonen din på Kongsberg Agenda?  Da må du klikke her >
På Agendaen denne uka
Hovedprogramkomitéen har satt "Ambisjoner gjennom krisetid" som tema for årets Kongsberg Agenda.
Søknad om stand
Nå er det klart for å søke om standplass under Kongsberg Agenda.