På Agendaen denne uka

05.04.2024
Første arbeidsdag etter påske var det rett på prosjektmøte for hele Agenda-gjengen.  Med bare to og en halv måned igjen, er det fryktelig mye som skal på plass!
Anne Cecilie og Berit jobber i harde tak for å stable programkabalen på de ulike stedene og scenene.  Det er kjempegøy at det er så mange som ønsker å arrangere egne programposter.  Har du forresten sjekket programsidene i det siste?  Hvis ikke - gjør det nå!  Her finner du allerede mye spennende, og nye poster kommer tikkende inn hele tiden. 

Sverre knotter og skriver til den store gullmedaljen.  Med så mye som skjer, så er det også veldig mye som skal kommuniseres til utrolig mange.  Vi jobber mye med å spre det glade budskap om teknologifestivalen vår, og skal vi klare å doble antall besøkende fra i fjor er det et "must" at kommunikasjonen går på skinner.

Linn og Tale satte av en hel dag denne uken for å lage en strategi for partnerarbeidet i Kongsberg Agenda.  Vi får stadig flere og store partnere, noe som stiller helt nye krav til oss i Kongsberg Agenda.  Dette kommer vi til å jobbe mye med i tiden fremover. 

Programmet på konseptscenen "bygg, anlegg og eiendom" begynner å ta form.  Som i fjor er det bakgården på Gamle Norge Pub som fylles opp, og fredag hadde programmeringsgruppa møte.  En ting er helt sikkert: Det blir et tettpakket og spennende program!
På Agendaen denne uka
Programmet blir fyldigere og fyldigere for hver dag som går!
BAE-gruppa
Arbeidsgruppa for programmet på "Bygg, anlegg og eiendom": Fra v. Knut Skarpmoen (Norconsult), Erik Edler-Woll (Volmax), Siv Anja Håkanes Løvås (Kongsberg Entreprenør) og Wivi-Ann fra oss i KNF. Foto: Linn Djønne (KNF) som også er en del av arbeidsgruppa.