På Agendaen denne uka

16.02.2024
Ukas høydepunkt på Agendaen har vært at vi endelig har kunnet åpne for registrering av arrangementer og booking av standplass!
Det er mange som har stått og skrapet på døra for å melde inn programposter til Kongsberg Agenda, og på torsdag kunne vi endelig publisere registreringsportalen vår.  Det har vært supergøy å følge med på programmet, som allerede etter én dag virkerlig begynner å ta form. 

Vi har også satt opp en ny runde med programworkshops, så om du sitter og ruger på en god idé som du ikke helt vet hva du skal gjøre med, så hiv deg med på workshop 29. februar.

Mandag morgen hadde Tale og Wivi-Ann møte med Kongsberg kommune for å gå gjennom Kongsberg Agenda sin arrangementsøknad.  I korte trekk er vi samstemte og klare for en fantastisk utgave av teknologifestivalen i 2024! Kommunen spiller på lag, og skal i tillegg tilbake i tenkeboksen på hvordan vi fremover kan sørge for at festivalen gir enda bedre varig lokalverdi for kommende år. Den offisielle signaturen venter vi fortsatt på, men her lyser det grønt for gjennomføring :)

Gode samarbeidspartnere og flinke folk er viktig å ha med på laget når vi skal lage  jubileumsversjonen av Kongsberg Agenda 2024. Henrik Vislie i JCP har vært en god støttespiller for oss i de to foregående årene ved å  stille spørsmål, øse av sin kunnskap og utfordre oss til å tenke utenfor boksen. Denne uken var det teknikk, lyd, lys og ikke minst utforming av byens scener vi jobbet med.
På Agendaen denne uka