På Agendaen denne uka

09.02.2024
Vårt aller viktigste budskap denne uka er at 15. februar åpner vi for registrering av arrangementer og stands!
Etter alle henvendelsene vi har fått å dømme, så vil det rift om de beste tidene og scenene.  Så vår oppfordring til alle dere som sitter på gode programposter der ute - sitt klar med Kongsberg Agenda på skjermen 15. februar for å melde inn DITT arrangement!

Forrige uke kunne vi endelig vise dere hvordan den "nye" og oppgraderte Parkscenen under Agenda kommer til se ut.  I år kan mange flere få med seg gratiskonsertene når vi åpner opp området så de som befinner seg i omkringliggende områder som Fellesbrukskrysset, Pi/Grand Hotell og Privat Bar, også kan få med seg det som skjer på scenen.

Tirsdag var Linn og Anne Cecilie på showroomet til Abstracta soundscapes i Oslo, for å se på mulige løsninger for et mobilt podkaststudio under Kongsberg Agenda. Her fant de både podkast-alternativer, og en drøss med inspirasjon!

Denne uka var det flere enn oss som hadde Kongsberg Agenda på agendaen - nemlig Stortorvet!  Anette var så heldig å bli invitert inn på frokostmøtet deres for å holde en ørliten presentasjon for butikklederne av Kongsberg Agenda. I år vil vi fylle Gågata og Storgata med handelsstands, hverdagstech og minst like mye liv og røre som i resten av byen. Og etter interessen å dømme på frokostmøtet, er det ikke lenge før vi har fullbooket hele gata. Søknadsportalen åpner 15. februar og det er i store trekk «førstemann til mølla»- prinsippet, så det gjelder å være kjapp på labben hvis du ønsker standplass her.

Nå teller vi ned til 15. februar, og gleder oss til å se alle spennende arrangementer og aktiviteter som skal fylle årets Agenda-program!
På Agendaen denne uka
Kjerstin og Anette har store planer for Kongsberg Agenda.
Podcaststudio
Vi håper vi kan få til mange podcastsendinger fra dette kule studioet under årets Agenda.