På Agendaen denne uka

02.02.2024
Det jobbes jevnt og trutt med programmering, arenaer og partnere.  Tida frem til juni går kjempefort, så det er ingen grunn til å senke farten på arbeidet.
Denne uka satte Tale og Sverre seg foran PC'n og bestilte billetter og inngangspass til den store partnerturen til SXSW i Texas i mars.  Det er allerede noen påmeldte partnere, og vi håper enda flere blir med "over dammen" for å se en skikkelig proff teknologifestival av dimensjoner!

Onsdag tok Tale tok turen til Oslo på frokostmøtet med tematikken «sponsoraktivering på festivaler» i regi av sponsor- og eventforeningen. Her møtte hun sin tidligere Palmesuskollega Ketil Stensrud som sammen med Palmesus-sponsoren Nordea, delte sine erfaringer. Konklusjonen er at vi har mye å lære, men at grunnsteinene for en vanvittig stabil rigg er i ferd med å sette seg allerede i 2024.

Torsdag var workshop-dag her hos oss.  Det var programmering som sto på programmet, og Anne Cecilie hadde satt av dagen til å hjelpe alle som trenger litt tips, triks og hjelp til å lage spennende programposter til Agenda.  Vi startet klokken 9.00 med den digitale versjonen, der 12 deltagere hadde tatt plass foran skjermene sine.  Senere på dagen, klokka 14.00, var det duket for et fysisk møte for 10 påmeldte her hos oss på Kirketorget.  Det er gøy å høre om så mange gode ideer til programposter, og ikke minst synes vi det er topp at ulike aktører finner sammen på tvers av bransjer og interessefelt.
På Agendaen denne uka