På Agendaen denne uka

17.02.2023
Nå er det ikke lenge før hovedprogramkomitéen avslører sine tanker om Kongsberg Agenda.  Men mens vi venter, jobber vi jevnt og trutt fremover mot sommerens teknologieventyr i Kongsberg.
Aktørene i Kongsbergskolen er i full gang med å planlegge hvordan de skal bruke muligheten Kongsberg Agenda gir for å sette aktuelle saker agendaen.  Tirsdag denne uka diskuterte de mange temaer som er aktuelle, som for eksempel: 
  • Skal infrastruktur i skolen være en showstopper for spennende teknologi – AR og VR for eksempel.
  • Digital lesing kontra bøker?
  • AR/VR i undervisningen?
  • Hvorfor lære koding?
Fagskolen, USN, kommunen, K- tech, KIS og ikke minst Kongsberg videregående skole er alle med i en arbeidsgruppe som jobber engasjert med å lande hva de skal gjøre, hvor og hvilken målgruppe de ønsker å nå ut til. Vi gleder oss til å se hva de bestemmer seg for, men er ikke i tvil om at det blir høyaktuelle diskusjoner og saker de vil løfte frem.

Onsdag hadde Berit møte med nyhetsredaktør Linn Kristin Djønne i Laagendalsposten, som har mange spennende tanker for den politiske scenen under Kongsberg Agenda.  Etter bare en drøy time var det klart at lokalavisa vil bruke arenaen daglig, og vi gleder oss til å se hva de kommer til å fylle den med.

Ellers jobbes det for fullt med å få inn partnere.  En så stor teknologifestival og møteplass som Kongsberg Agenda er, krever mye infrastruktur og programinnhold. 

Kongsberg Agenda har selvfølgelig sin egen hjemmeside, og nå er det full gass med oppdateringer av informasjon, skriving av artikler og nyheter og planlegging av kommunikasjonsaktiviteter frem mot målet.  Nå er vi også snart klare til å sende ut Kongsberg Agenda sitt første nyhetsbrev.  Ikke gå glipp av spennende nyheter og nyttig informasjon fra Norges viktigste møteplass for teknologi, industri, verdiskaping og kompetanse - meld deg på nyhetsbrevet her på kongsbergagenda.no!
På Agendaen denne uka
LP-Linn
Nyhetsredaktør Linn Kristin Djønne i Laagendalsposten har mange spennende tanker om Agenda.