På Agendaen denne uka

26.01.2024
Nå begynner det virkelig å ta fart!  Det blir stadig flere partnere, og idéer og innspill til spennende programposter strømmer på.
Tirsdag tok Berit og Anne Cecilie turen til TU Media for å snakke med Jan, Espen og Beate om utdelingen av Norwegian Tech Awards under Agenda.  Det ble et svært hyggelig og konstruktivt møte, og idéene var mange.  Vi kan trygt si at vi gleder oss til å lage et supert show av en prisutdeling torsdag 20. juni på Parkscenen!

Tale og Sverre fortsetter med partnermøter, slik var det også denne uken. Vi er allerede mange på laget, men blir straks flere! Det er partneravtalene som legger store deler av grunnlaget for en levedyktig, innovativ og spennende festivalopplevelse.

Det jobbes på spreng med programmet
Det er mange som kommer til oss med spennende ideer og tips til programposter på flere av scenene.  Vi prøver å følge opp så godt vi kan, men innimellom føler nok noen av dere at dere må vente litt lenge på responsen.  Ingen unnskyldning, men vi jobber på og prøver alt vi kan å svare hver og én av dere så fort vi kan.  

Neste uke blir det første workshop om hvordan du kan sette planene dine for Agenda ut i livet.  Da inviterer vi nemlig både til digitalt og fysisk møte om å lage spennende programposter.  Har du ikke meldt deg på, så gjør det nå!  Den digitale workshopen går av stabelen 1. februar kl. 9, mens det fysiske møtet skjer her på Kirketorget kl. 14 samme dag.

Ellers så er det nå bestilt billetter for vår delegasjon til den store partnerturen til SXSW i Austin, Texas.  Er du partner og har lyst til å bli med og se hvordan de virkelig "store gutta" gjør det?  Ring oss - så hjelper vi deg!
På Agendaen denne uka