På Agendaen denne uka

15.12.2023
Nå er det "full pinne" i innspurten av 2023, og vi jobber på spreng for å få så mye som mulig på plass til inngangen av 2024.
Vi kjører full juleinnspurt med møter med potensielle partnere til Kongsberg Agenda 2024.  Flere spennende selskaper har allerede signert avtale, og vi har enda flere spennende og aktuelle som ligger i kjømda for å tegne seg.  Vi i Kongsberg Agenda vil samarbeide med aktører som sammen med oss utvikler denne møteplassen til Norges viktigste teknologifestival.  Ledende teknologibedrifter fra alle bransjer (ikke bare de største), kompetanseaktører, relevante interesseorganisasjoner og politiske beslutningstakere er med på laget og gir Kongsberg Agenda troverdighet, innhold og gjennomføringskraft.  Se hvem som er partnere nå..

Ønsker du å invitere med deg noen til Kongsberg Agenda?  Noen som du tenker burde være der for å lære, få inspirasjon og kanskje dele av sin kunnskap?  Våre samarbeidspartnere har alle sine egne nettverk av kunder, leverandører og egne ansatte som vi ønsker skal delta på Kongsberg Agenda. Derfor har vi utviklet markedsmateriell som du kan bruke til å invitere inn dine gjester til Kongsberg Agenda.  Ta kontakt med Sverre, så får du en link til nedlasting - helt gratis!

Hva gjør Kongsberg Agenda unikt? Svaret ligger i samspillet mellom alle vidtrekkende, tematisk varierte programpostene som settes opp på de mange, spennende, frie scenene og lokalene, samt de nøye definerte Agenda-konseptene. Kongsberg Agenda har ikke bare ett konsept, men flere. Hvert er knyttet til et spesifikt fysisk sted. Og har en egen tematisk overbygning uavhengig av bransje. Her ser du hvilke konsepter du møter under Kongsberg Agenda 2024..
På Agendaen denne uka