På Agendaen denne uka

08.12.2023
Denne uka har vi jaktet på partnere, på inspirasjon og på gode idéer.
 

33-listan - Sveriges beste startupliste til inspirasjon

Onsdag og torsdag denne uken var Sverre, Anne Cecilie og Berit så heldige å få ta turen til Stockholm sammen med TU's adm. direktør og redaktør Jan Moberg og økonomisjef Espen Havnen-Olesen.  Her skulle vi hente inspirasjon til nye programposter og attraksjoner til Agenda, og vi fikk møte eventansvarlig Elena Wiktelius og sjefredaktør Thomas Peterssohn fra Ny Teknik - TU's ekvivalent i Sverige for å høre om hvordan 33-listan organiseres og gjennomføres.  I tillegg traff vi mange spennende og hyggelige representanter fra de forskjellige bedriftene på 33-listan, og flere av dem har allerede luftet sin interesse for å komme til Kongsberg under Agenda.  Du kan lese mer om hva 33-listan er her..
 

Bygg, anlegg og eiendom stepper opp

Mange bedrifter innen bygg, anlegg og eiendom har de to siste årene deltatt på  Kongsberg Agenda med én dag med faglig program, arrangementer og aktiviteter.  Dette ønsker de også og gjøre i år, men da under alle fire dagene.  Nå har vi satt ned en liten arbeidsgruppe som skal se på hvilke temaer som er aktuelle, hvem vi kan få med på de ulike programpostene osv.  Arbeidsgruppen består av Steffen Hope fra Dag Arne Nilsen, Siv Anja Løvås fra Kongsberg Entreprenør, Knut Skarpmoen fra Norconsult og Erik Edler-Wold fra Wolmax. I tillegg bidrar Wivi-Ann inn i arbeidsgruppa så godt hun kan. Har du noen ideer til programposter eller temaer, eller har lyst til å bidra så er det bare å ta kontakt!
 

Nye Agenda-partnere

Det er hektisk aktivitet om dagen når det gjelder å få partneravtaler underskrevet før nyttår, og det er mange som er i prosess for å signeres så fort detaljene er på plass.  Denne uken landet vi avtaler med IFS og Sopra Steria, og vi regner med at flere blir offentliggjort de neste dagene.  Vi synes det er utrolig gøy, og vi tar det som en stor tillitserklæring at så mange nye bedrifter ønsker å være med å bygge opp Kongsberg Agenda videre.  Vi gleder oss til å presentere hele den store partnergjengen før neste års festival! 
 

Hvem, hva og hvor

I tillegg til å signere partneravtaler jobber vi med våre gode samarbeidspartnere som Jazzfestivalen,  Quality Grand hotell, JCP og ikke minst kommunen.  Nå om dagen vurderer vi hvilke konserter og underholdningsartister vi har råd til, hvor de ulike konseptene skal være og hvor mange meter med stands vi skal satse på.  Det er mange valg som skal taes, men vi er sikre på at det blir skikkelig bra til slutt!!
På Agendaen denne uka
Ut å jakte partnere
To må man være... Wivi-Ann med Sverre som co-pilot på tur for å hanke inn flere Agenda-partnere (Tale - fotografen - er henvist til baksetet).