På Agendaen denne uka

01.12.2023
På tampen av året har vi fullt fokus på samarbeidspartnere til Agenda!

Nå inviterer vi til vårt aller første Partner kick-off!

Alle som har signert partneravtale med Kongsberg Agenda innen 4. desember inviteres til en kveld fylt med helt ferske nyheter, godt drikke og presentasjon av «årets» partnertur! 

Med alt fra oppgraderinger i App og arenaskisser til headlinere på Parkscenen, er vi ganske sikre på at alle får en ekstra "drive" inn mot neste års Agenda.
 

Full kontroll i styringsgruppa

Hver fjerde uke møtes styringsgruppa for Agenda til statusoppdateringer og avklaringer. Hovedtema på møtet denne fredagen var gjennomgang av kommunikasjonsplanen for hele Agenda.  Planen skal inneholde alt fra hvordan vi skal rekruttere partnere, sikre at bedrifter arrangerer ulike programposter og ikke minst hvordan vi skal få doblet antall mennesker som besøker Kongsberg sentrum disse dagene?
 
Status på økonomi og fremdrift på budsjett, hvilke artister og underholdning skal vi booke, og gjennomgang av konsepter og program slik statusen er nå, var også saker på lista til møtet.

Vi avslutter uka med å minne dere på viktige datoer alle som vil arrangere noe under Agenda bør notere seg:

1. desember:  Vi avslører innovative konsepter og kickstarter forventningene med en sniktitt på rammene som vil forme Kongsberg Agenda 2024. 

15. januar: Spenningen øker! Følg med når vi gir dere hovedretningen for programmet for 2024. 

15. februar: Ventetiden er over! På denne dagen lanserer vi offisielt hovedprogrammet for Kongsberg Agenda 2024.  Men det er ikke alt! Samme dag åpner vi for arrangementregistreringer og standssøknader. Hvis du er like entusiastisk som oss for å være en del av teknologifestivalen vår, er dette sjansen for å sikre seg plass midt i smørøyet.
På Agendaen denne uka