På Agendaen denne uka

24.11.2023
Signering av samarbeidspartnere har fokus om dagen, i tillegg til at vi er i gang med å fylle Agenda med innhold av høy kvalitet!
Vi jobber hardt om dagen med å knytte til oss gode samarbeidspartnere som skal fylle Kongsberg Agenda med innhold og ressurser til gjennomføring neste sommer.  Det er veldig gøy å notere seg at det er merkbart større interesse for Agenda 2024, og vi opplever å bli kontaktet av mange nye bedrifter som vil samarbeide med oss.  Suksessfaktoren så langt er at Kongsberg Agenda rendyrkes som en teknologifestival.  Alle partnere fra 2023 er allerede kontaktet med tanke på å videreføre samarbeidet, og i tillegg kontakter vi mange ledende aktører som vi ønsker oss som partnere.

Partnere som har signert så langt er KONGSBERG Gruppen, TechnipFMC, GKN Aerospace, Kongsberg kommne, Norsk Industri, NITO og Stortorvet.  Flere andre er like rundt hjørnet, og vi vil presentere dem etterhvert som signaturene kommer.

På onsdag hadde Wivi-Ann og Irene møte med arrangørene av Kongsbergløpet, og vi satte oss rundt bordet for å finne gode løsninger for gjennomføring av løpet under Kongsberg Agenda 2024.  Høyere krav til sikkerhet gjør at traséen må endres noe fra tidligere år, men nå mener vi å ha kommet frem til et svært godt alternativ :)

Bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen, med Siv Anja Løvås i spissen, har virkelig utnyttet mulighetene Kongsberg Agenda har gitt.  De to årene Agenda har eksistert har de hatt utstillinger, foredrag, mingling og ikke minst et treffpunkt for bransjen mens teknologifestivalen har foregått. Erfaringene deres har vært gode, så torsdag denne uken hadde vi et møte med gjengen for å se hvordan vi sammen kan utvikle dette videre. Teknologi er også i denne bransjen en viktig faktor for å bidra til lavere klimaavtrykk, men også effektivisering og videre utvikling av bransjen. Vi er ganske sikre på at bransjen også neste år klemmer til med et supert opplegg både faglig og sosialt!

Fredag formiddag var det møte i hovedprogramkomitéen.  Vanligvis er det programleder Anne-Cecilie som deltar på disse møtene, men siden hun trengte en stand-in denne gangen, fikk undertegnede (som var så heldig å få oppdraget) en liten sniktitt på hva det prates om blant de som skal sette hovedretning for neste års Agenda.  Foreløpig kan vi ikke røpe noe, men at vi har trua på at dette blir skikkelig bra er helt sikkert!
På Agendaen denne uka