På Agendaen denne uka

17.11.2023
Et godt fundament er viktig i alle byggeprosesser, også når man skal bygge en teknologifestival!  Derfor har vi brukt store deler av uka på samarbeidspartnere, konsepter og bruk av byrommet.
Vi har jobbet mye med hvordan de ulike konseptene og utformingen av både byrom og scener skal bli, og denne uken fikk vi presentert et forslag som skapte jubel på Kirketorget.  Ingenting er "klubbet" enda, og litt justeringer gjenstår.  Men vi kan avsløre at byrommet får et tekno-løft, og vi gleder oss enormt til vi kan vise det frem til dere.

Onsdag hadde Wivi-Ann og Irene møte med Kongsberg kommune angående søknad om bruk av byen under Agenda. De fikk møte en svært positiv og fremoverlent kommune som ønsker å tilrettelegge for festivalen, og være et godt vertskap for Kongsberg Agenda.

IKT Norge er en interesseorganisasjon som huser over 300 medlemmer fra det digitale næringslivet. For Kongsberg Agenda er både de, og deres medlemmer høyrelevante. Med to tanker i hodet, hadde Wivi-Ann, Sverre og Tale på torsdag ettermiddag et knallbra møte i Oslo. IKT Norge er interessert i å finne sin plass i Kongsberg Agenda, samtidig som vi har inngått et samarbeid om å arrangere en vanvittig rå partnertur allerede i mars 2024! Både mulig partnerskap og våre felles reiseplaner vil ta form de neste ukene. Vi gleder oss enormt!

Da de først tok turen til hovedstaden, hadde Wivi-Ann, Sverre og Tale booket møter med flere samarbeidspartnere og potensielle partnere.  Nye innspill, forslag til utvikling, aktiviteter og arrangementer kom på bordet, og vi gleder oss til å jobbe videre med disse og presentere dem etter hvert.

Men du, har du som vil arrangere noe under Agenda 2024 husket å notere deg de viktige nøkkeldatoene for aktiviteter, stands og arrangmenter?  Du finner dem her..
På Agendaen denne uka