På Agendaen denne uka

03.11.2023
Vi jobber ufortrødent videre med konsepter, partnere og "møblering" av byen.
Vi er veldig glade for å kunne fortelle at Liv Dingsør, administrerende direktør i Digital Norway, har påtatt seg den store utfordringen med å lede hovedprogramkomiteen for andre år på rad.  Hvilke tanker hun har om teknologifestivalen kan du lese mer om her.. 

Siste fredag i måneden er det styringsgruppemøte for Kongsberg Agenda. Slik var det også forrige fredag.  Som vanlig var det  status på de ulike områdene som var hovedfokus. Hvem har vi fått med på laget som partnere? Hvor skal de ulike konseptene være? Det er mye som skal på plass, og ting tar ofte lengre tid enn forutsett.


Digital Fremtid 2023

Agenda deltok tirsdag på Sintef Digital sin konferanse, Digital Fremtid 2023, for å få siste oppdatering på mange relevante temaer, bli bedre kjent med Sintef og ikke minst snakke med relevante samarbeidspartnere for neste års Agenda.
 

Uka avsluttes med fest og moro

På fredag reiser Sverre og Tale i bursdag! JCP, som vi jobber tett med i utviklingen av Kongsberg Agenda, fyller 25 år! Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med de spennende folka i Just Cruzin Production og ikke minst møte mange andre bransjefolk i Oslo.  Feiringen samler alt fra artister, arrangører og produsenter til prosjektledere av ulike slag. Kanskje sees vi? Hipp hurra!

Helt til slutt vil vi minne alle dere som har lyst til å engasjere dere med stands, arrangementer eller aktiviteter under Agenda neste sommer, at vi har lagt ut viktige datoer som dere må huske på!
På Agendaen denne uka
Liv Dingsør leder programkomitéen.