På Agendaen denne uka

27.10.2023
Det skjer vanvittig mye kult i kulissene av Kongsberg Agenda om dagen!
Fy søren, som vi gleder oss til neste sommer.  På prosjekt- og programmøtene denne uka har det boblet over av kreative planer, ambisjoner og drømmer for Kongsberg Agenda 2024.  Selv om vi ikke har så mye konkret enda, så begynner vi å se konturene av en fantastisk kul teknologifestival!

Allerede 8 uker før jul, er den første skisseringen av techboksen og området i Fellesbrukskrysset mer eller mindre klart i hodene våre.  Henrik og Thea fra JCP tok turen til oss på torsdag for å skritte opp, idémyldre og spille ball om hvordan vi gjør området til en opplevelse i seg selv.
 
Nå skal Thea tilbake til tegnebordet og få det hele ned på papiret før justeringer, søknadsprosesser, bestillinger og andre hensyn skal tas inn i ligningen.  Er det en ting som er sikkert, så er det at dette blir et område vi gleder oss til å invitere både gjester, medarrangører og partnere til. 

Vi jobber også med å oppdatere festivalens nettside til 2024-versjonen, og allerede nå kan du som vil arrangere noe under Agenda finne nyttig informasjonHer har vi lagt ut viktige datoer og milepæler, kriterier og andre praktiske opplysninger.
På Agendaen denne uka