På Agendaen denne uka

13.10.2023
Det er hektiske dager med planlegging av neste års gjennomføring, og bra er det!
Hovedfokuset nå er å få med så mange partnere som vi trenger for å  innfri  ambisjonen om å doble antall besøkende til byen, og skape enda mere teknologifokus og  festivalstemning.  Ekstra givende er det når vi blir kontaktet av bedrifter som ikke  holder til i Kongsberg, men som har hørt om Agenda og som gjerne vil være med å bygge opp denne fantastiske arenaen videre. Denne uken har vi gjennomført møter med tre bedrifter som vi mener kan ha nytte av å være en del av Agenda-gjengen, og som vil kunne tilføre den kvaliteten og innholdet til festivalen som vi ønsker oss.  Har du lyst til å høre mere om hvordan din bedrift kan  bidra så er det bare å ta kontakt!

Eirik Norman Hansen og Hans Petter Nygård-Hansen har begge vært viktige ressurser inn i Agenda.  Sist sommer hoppet de rundt og var konferansierer på mange ulike scener, de var toastmastere på middager, hadde teknologiforedrag og bidro overalt hvor det var behov.  The Hansens, som vi internt kaller de, er store teknologientusiaster og har  utrolig mange gode og  nyskapende tanker om hvordan vi kan få enda mer teknologifokus inn i Agenda i årene fremover.  Det kom tydelig frem når Wivi-Ann tok turen til Oslo og møtte The Hansens på deres hjemmebane forrige uke. Vi kan ikke røpe for mye enda, men vi lover at det blir enda lettere å få testet ut, prøvd, snakket om og diskutert teknologi på neste års Agenda.  Mye takket være disse gutta!

Denne uka startet vi opp med våre faste, ukentlige programmøter for Agenda.  Anne-Cecilie, Sverre, Tale og Berit benket seg foran hver sin skjerm på Teams for å begynne å sette rammene for neste års begivenheter på de forskjellige scenene.  Idéene myldret, og vi gleder oss til å kunne dryppe hva og hvem som kommer til Kongsberg neste sommer.

Nærmere 30 personer kom på frokostmøtet vi inviterte til på torsdag for å høre om planene for Kongsberg Agenda 2024. Her møtte representanter fra hele spekteret av næringslivet, fra industri til servering og overnatting.  Det var også flere nye bedrifter til stede som akkurat har lokalisert seg i Kongsberg, og meldt seg inn i KNF.  Byens næringsliv er interessert og engasjert i å bruke denne sterkt voksende festivalen.  Det var god stemning, og nange hadde spørsmål og kommentarer i det svært positive møtet.  Det vil komme flere frokostmøter om Kongsberg Agenda 2024.
På Agendaen denne uka
Vi har fått laget en helt ny promofilm for Kongsberg Agenda.  Den er lansert på web og sosiale medier, men skal primært brukes i arbeidet med nye partnere for å gi følelsen av hva Agenda er.

Se filmen her..

Frokostmøte
Mange hadde møtt opp på frokostmøtet "Kongsberg Agenda 2024 - what's in it for me?"