På Agendaen denne uka

16.06.2023
Vi teller dager og timer til det braker løs!  Nå er det siste finpuss, og vi gleder oss stort til neste uke.
Kongsberg Agenda sin hovescene er Techboksen!  Her vil du oppleve et vidt spekter av arrangmenter - fra Tech Talks og debatter til konserter og stand-up.  Det er på Techboksen det skjer.  Så gå inn på programmet, skriv "Techboksen" i søkefeltet, og plukk ut dine favorittarrangementer (hvis du klarer å velge, da).

Under Agenda blir det tatt bilder som skal brukes i neste års markedsføring. Fokuset er kvalitet framfor kvantitet og målsetningen er å få tatt gode signaturbilder med Agenda profilen, (kjente) mennesker og teknologi. Tirsdag hadde Sverre Engelstad befaring med fotograf Kimm Saatvedt. Kimm er opprinnelig fra Kongsberg og har jobbet i over 20 år som fotograf.

Nå tapetseres byen med Kongsberg Agenda sin beskjedne profil!  Tirsdag ettermiddag svingte tradisjon tro Bjørnar med nykommer Hege fra kommunen innom for å bistå Tale med banneroppheng.  Lite skriker Agenda mer enn når profileringen av byen er i gang. Som vi gleder oss!

Kongsberg Agenda er ikke bare for de voksne. I år blir det også masse spennende aktiviteter for barn og unge. På Agenda Ung lover vi masse spennende aktiviteter! Hit kommer Solobservatoriet, du lage din egen satellitt hos Kongsberg Space Station, lørdag kan du prøve deg som brannmann sammen med Industrivernet og det blir nitrogenverksted der du kan lage din egen is. Se hele Ung-programmet her!

Er du arrangør av egne programposter under Agenda?  Denne uken sendte Sverre ut en e-post med nyttig og praktisk informasjon til alle arrangører.  Har du ikke sett den?  Da kan du lese den her
På Agendaen denne uka
Tirsdag hadde vi vårt siste felles prosjektgruppemøte før det hele sparkes i gang neste uke.
Vi lager film
Alle mann til pumpene når vi skal lage promo-film på stramt budsjett :)