På Agendaen denne uka

02.06.2023
Samtidig som programmet vokser og lista over kjente og prominente personer som kommer til Agenda stadig blir lengre, så stiger pulsen hos oss på Kirketorget.
Lista over kjente og prominente personer som kommer til Kongsberg i uke 25 blir stadig lenger!  Ministere, forskere og industriledere står i kø for å slippe til på scenene våre.  Vi gleder oss til så mye storfint besøk :)

Denne uken har Irene fått på plass planer for både vakthold og leveranse av strøm. Vi velger selvfølgelig lokale samarbeidsparnere; Vekter og Alarmservice og Forenede Montører.

Endelig er app'en vår klar!  For at det skal bli enkelt å orientere seg om alt som skjer under Agenda, har Sverre jobbet frem en app som skal være til hjelp for alle som vil få med seg så mye som mulig av programmet.  Vi håper alle vil laste den ned - du finner den i Appstore under navnet Kongsberg Agenda!

Onsdag møtte Tonhild fra Kongsberg kommune oss for å skrive artikler om de ulike konseptene under Kongsberg Agenda. Programmet i fjor var massivt (helt ubeskjedent sagt).  I år blir det på ingen måte mindre spenstig, og vi har også fått en klarere profil i forhold til målgrupper.  Eksempelvis var aktivitetene for barn og unge supersuksess i fjor.  I år fylles Tråkka med en egen "Agenda Ung" scene, og masse spennende aktiviteter hele uka. Her skal morgendagens helter få snusen på teknologi, romfart og mye mer.  I tillegg skriver Tonhild om Politisk Agenda, Techboksen, GATA og flere andre arenaer.

Torsdag var Wivi-Ann, Irene og Berit på et hyggelig lunsjmøte med Charlotte og folka hennes på Grand.  Under Agenda skal både hotellet og Magazinet huse en rekke arrangementer, og det er mye som skal være på plass til den tid.  Vi er sikre på at det kommer til å gå på skinner, og det er alltid en fornøyelse å jobbe med proffe folk :)

Fredag hadde Berit en prat med Tove Helene Meum og Ingunn Våer om trekningen av Kanonlotteriet.  Det skal skje i området for Politisk Agenda torsdag 22. juni, og vi er spent på hvem de tre heldige er som kan ta med seg hver sin splitter nye bil derfra. 
På Agendaen denne uka
Husk å laste ned Kongsberg Agenda-app'en - superenkelt å holde seg oppdatert om programmet!