På Agendaen denne uka

12.05.2023
Det fylles opp med programposter for Agenda, og lista blir lenger for hver dag som går.  Vi gleder oss til fire utrolig varierte og spennende dager i uke 25.  Se det foreløpige programmet her.  Følg godt med fremover - her kommer stadig nye og spennende innslag!
Endelig kan vi presentere en rekke kjente og store profiler fra politikk, næringsliv og forskning som kommer til Kongsberg i uke 25.  Statsministeren åpner Kongsberg Agenda onsdag 21. juni, torsdag kan du høre Inga Strumke snakke om AI og fredag vil vår "lokale" stortingsrepresentant Even Røed delta i debatt om psykisk helse i arbeidslivet for å nevne noen.  Her kan du se hvem andre du kan møte i uke 25.  Og du - her bør du klikke deg inn med jevne mellomrom for det kommer stadig nye kjente fjes på plakaten!

Kongsberg Agenda skal være et inkluderende og åpent arrangement for alle med hjerte for teknologi, og det var bakgrunnen for at Fontenehuset hadde invitert Wivi-Ann til en prat fredag i forrige uke.  En ting er at det er greit for alle brukerne av Fontenehuset å vite at det foregår noe i byen disse dagene, men kunne det være mere de kan bruke Agenda til?  Lørdagen er alle lag og foreninger i Kongsberg invitert til å vise seg frem, og denne invitasjonen ser det ut til at også Fontenehuset vil benytte seg av.  I tillegg vil det være mange aktuelle og spennende aktiviteter og arrangement gjennom hele uka som fanget interessen.  Trolig skal være de også være med på opprigg av Tech Boksen sammen med Jazzfestivalens folk.

Tirsdag holdt Anne Cecilie og Berit den andre workshopen for idémyldring, tips og triks for alle som ønsker å ha stands eller programposter under Agenda.  Det var stor bredde i bransjer og målsetninger hos de fremmøtte, og vi håper alle kunne ta med seg inspirasjon og gode løsninger å jobbe videre med.

Denne uken har Tale nesten sett seg fargeblind. Alle områdefargene er landet og bestillingsarket for bannere, skilt og annet opphengsmateriell er straks i mål.  Neste uke sender vi nemlig hele bestillingen på fyisisk markedsføringsmateriell som skal opp under Kongsberg Agenda! Det er et stramt budsjett, så i år er det snakk om å supplere på fjorårets utgave. Vi håper dere liker farger, for vi har ingen planer om å trappe ned fargebruken.
På Agendaen denne uka
Fontenehuset engasjerer seg i Kongsberg Agenda!
Disse kommer
Her er noen av de du kan møte på Kongsberg Agenda.