På Agendaen denne uka

21.04.2023
Denne uka har vi jobbet mye med hva vi kan lære av andre, og ikke minst av hverandre.  Workshop og idémyldring, og "studietur" til SHE-konferansen har stått på programmet.
Tirsdag inviterte vi til workshop og idémyldring for de som vil ta en rolle i Agenda, men som ikke var helt sikre på hva de kunne gjøre og hvordan de skulle gripe det hele an.  Hele fjorten personer fra lag, foreninger, bedrifter og kommunen var samlet hos oss på Kirketorget.  Kreativiteten var på topp og idéene flommet.  Flere aktører "fant hverandre", og nå gleder vi oss til å se resultatene på Kongsberg Agenda.

Ut å stjæle idéer...  Onsdag tok Sverre, Tale, Anne Cecilie og Berit turen til SHE-konferansen i Oslo for å la seg inspirere.  SHE gjør åpenbart mye riktig siden de klarer å fylle Oslo Spektrum med engasjerte deltagere og stor aktivitet, så vi tenkte at dette var stedet for å plukke tips & triks til vår egen teknologifestival.  Selv om både temaer og formater er svært forsjellig fra Kongsberg Agenda, så kunne vi fornøyd konstatere at vi hadde blitt en del klokere på "do's and dont's" for et vellykket arrangement!

Design og teknologiselskapet DAYTWO står bak Kongsberg Agendas identitet, profil og merkevare. Torsdag denne uken var Tale og Sverre på planleggingsmøte av markedsføringsaktiviteter for perioden fram mot arrangementsstart i uke 25.  Daglig leder Børge Sandengen og designer Christian Aune deltok fra DAYTWO.
På Agendaen denne uka
Jammen traff vi kjentfolk på SHE-konferansen :)
Day Two
Day Two hjelper oss med design og profilering. Torsdag morgen var Tale og Sverre på møte i fjonge lokaler i Oslo.