På Agendaen

15.09.2023
Vi starter opp igjen med vår ukentlige spalte om Kongsberg Agenda.
Selv om det ikke skjer de helt store tingene på arrangementsfronten riktig enda, så er det mange der ute som ønsker seg informasjon om planene for neste års teknologifestival.  Derfor vil vi hver uke publisere en liten epistel om planer, milepæler og små og store hendelser i arbeidet med Kongsberg Agenda 2024.
 

Lokasjoner

Kongsberg Agenda har som mål å ta i bruk alle de egnede stedene vi har i sentrum under teknologifestivalen, så som restauranter, kaféer, konferanselokaler og andre lokaler som kan være aktuelle å ha ulike aktiviteter og arrangement på. Det er alltid litt ekstra gøy å sette Agenda-preg på lokasjonene hvor det foregår arrangementer med konseptfarger, profil og ikke minst teknologi. Like artig er det å finne nye og annerledes lokaler som kan overraske publikum som kommer. Skjulte skatter ute i byrommene, en kjeller eller et loft som f.eks. kan være ideelt til en teknologiqiuz er den typer steder vi leter etter. Har du noen gode ideer eller innspill til steder så er det bare å ta kontakt med oss så fort som mulig, slik at vi kan ta de med i konseptualisering og planleggingen av neste års Agenda.
 

Evalueringsprosessen

For å stadig bli bedre og utvikle Agenda, er vi avhengig av tilbakemeldinger og innspill.  Vi er i full gang med å evaluere årets gjenomføring, noe vi gjør med ulike metoder. Direkte henvendelser på telefon og mail gjennomgås og struktureres, og vi har møter med samarbeidspartnere, sponsorer / parnere, leverandører og arrangører med detaljerte tilbakemeldinger og erfaringer. I tillegg har vi sendt ut spørreskjemaer til  nesten 2 000 perosner, og foreløpig fått 277 svar.  Alle innspill og forslag tas med videre i utviklingen av teknologifestivalen, så har du noe du vil gi oss din mening om, ikke nøl med å ta kontakt!  Send oss en mail på: Kontakt oss - Kongsberg Agenda
 

Konseptene

Agenda Ung, Politisk Agenda, Agenda Kompetanse, Teknologi i Sentrum og Techboksen er noen av de konseptene vi presenterte under årets Agenda.  Dette var for å  tydeliggjøre arrangementene og gjøre det lettere å programmere relevant innhold på de ulike scenene/lokasjonene.  I tillegg tror vi det bidro til at publikum lettere fant ut hvor det var aktuelt for dem å ta turen. Tilbakemeldingene har vært unisont positive, og det er kommet innspill på flere konsepter. Nå skal vi evaluere enda mere før vi til slutt lander på  hva som skal beholdes, hva som skal endres og hva som eventuelt ikke videreføres.
På Agendaen