Over 1000 deltok på Teknologidagene

10.11.2023
Denne uka var Krona fylt med entusiastiske barn, unge og lærere som deltok på de årlige Teknologidagene.
Hvert år i uke 45 er det Teknologidagene - en uke fylt av mange teknologiaktivteter.
Mandag og tirsdag fikk alle Kongsbergs elever på 2., 5., og 8. trinn  ta turen til Krona for bære med på eksperimentverkstedet, fysikkaktiviteter , micobit og mange andre forskjellige gøyale oppgaver og spennende aktiviteter. Undervisningen av deltagerne var det eldre elever fra ungdomsskolen og studenter på høyere trinn i  videregående skole, fagskolen og USN som stod for.  

Kongsbergs gruppens teknologiseminar for alle 10. klassingene var som vanlig en suksess, med stappfullt hus i Musikkteateret. På onsdag ble alle som underviser på de ulike trinnene i hele  utdanningspyramiden invitert til lærerprogram med temaet "Kunstig intelligens og undervisning". Torsdag arrangerte Kongsbergregionen sin programmeringskonferanse for utvalgte lærere.

Evalueringene og tilbakemeldingene er ikke oppsummert ennå, men alt tyder på at det nok engang ble en bra uke med mye faglig påfyll, og hvor det også var tid til litt sosialt.  KNFs Wivi-Ann er den som i det daglige drifter koordineringen av alle aktørene i Kongsbergskolen, og som er ansvarlig for gjennomføringen av Teknologidagene.
Over 1000 deltok på Teknologidagene