Oslo International Career Fair

Oslo Region Alliance inviterer næringslivet i Osloregionen til å delta på den aller første Oslo International Career Fair.
Oslo Region Alliance inviterer næringslivet i Osloregionen til å delta på den aller første Oslo International Career Fair. Det hele foregår på en heldigital plattform - helt gratis!

Målet er å koble blomstrende virksomheter til internasjonale talenter med en spesiell interesse for Norge og Osloregionen. Her kan du møte inspirerende mennesker, dele ideer og finne talenter som kan hjelpe virksomheten din til å vokse.

Oslo International Career Fair er en del av Oslo Innovation Week 2021, og vil bli promotert bredt til et publikum i Norge og i utlandet. Siden arrangementet er spesielt rettet mot internasjonale talenter og høyt kvalifiserte arbeidere, vil dette arrangementet være på engelsk.

Messen er åpen for alle virksomheter i hele Osloregionen som ønsker å rekruttere internasjonale talenter. Stillingene trenger ikke å være i Osloregionen, det kan være fjerntliggende eller for et annet kontor i et annet land. Messen vil også ønske norske eller internasjonale som allerede bor i Norge velkommen som deltakere.


Les mer og meld deg på her >

Oslo International Career Fair