Gratis kompetanseheving for industrien

22.02.2021
Kongsberg representerer ett av landets ledende teknologimiljøer, og slik ønsker vi alle at det fortsatt skal være. I en tid som er utfordrende for mange, er det viktig å se fremover og ruste seg for morgendagens industrihverdag – ikke minst i form av menneskelig kompetanse.
I den forbindelse har Industripilot Kongsberg i samarbeid med Kongsbergindustrien definert kompetanseområder som vi vet blir viktige for industrien fremover.

Stort tilbud av gratis kurs

Fagskolen i Viken og USN tilbyr nå 9 gratis kurs som legger til rette for omstilling til Industri 4.0, hvor ansatte innen industrien kan øke sin kompetanse og dermed skape verdi for deg som arbeidsgiver. Alle kursene gjennomføres digitalt, har oppstart fortløpende fra februar 2021, og er finansiert av Kompetanse Norge og derfor gratis.

At Kongsberg er ett av landets ledende teknologimiljøer er først og fremst takket være menneskene her og den kompetansen de besitter. Det kan vi alle være stolte av. Ved å styrke den kompetansen og hele tiden tenke fremover, kan Kongsberg fortsatt være en viktig teknologiklynge som ligger i front og viser vei.

Pandemien er belastende for arbeidslivet på flere måter. Nå håper vi at kursene kan representere en reell verdi og mulighet for dine ansatte og din bedrift. Vi setter derfor stor pris på om du bidrar til å gjøre denne unike muligheten for kompetanseheving kjent for dine ansatte og andre som vil kunne nyte godt av tiltaket.

Takk for at du bidrar til å ruste Kongsberg for fremtiden!

Les mer om kursene i Industripilot Kongsberg her >
Gratis kompetanseheving for industrien
Les mer om kursene i Industripilot Kongsberg her >