Nedtellingen til Kongsberg Agenda har startet

I fire innholdsrike dager skal Kongsberg sette agenda for næringsliv, politikk og samfunn.   I mylderet av store og små arrangementer kan det være vanskelig å velge, derfor gir vi deg her noe highlights!

Kongsberg Summit for  industrien og næringslivet 

Kongsberg Summit er Kongsbergs viktigste møteplass hvor industrien, næringslivet, det offentlige og akademia møtes for å diskutere teknologi, innovasjon, bærekraftige løsninger og kompetanse.  Dette tiåret omtales som «the decade of action» – sammen skal vi se etter nye muligheter i en verden i rask omstilling.

I fjor møttes over 200 deltagere i full sal – sørg for å sikre deg en plass i år!


Tech Talks for deg som elsker ny teknologi

Vi tar pulsen på utviklingen, avmystifiserer begreper og dykker ned i teknologiens verden. For avansert for deg, sier du? Gode ordstyrere bidrar til avkoding av fagspråk og stiller spørsmålene vi alle lurer på!


Kongsberg Konferansen for deg som er levende opptatt av Kongsberg

Kongsberg er rigga for vekst, men hvordan tar vi ut potensialet sammen? Klarer vi å dra i felles retning? Vekst og utvikling av Teknologibyen Kongsberg avhenger av at alle sidene av samfunnet bidrar. Alt henger sammen med alt, og ved hjelp av innsikt og kunnskap skal vi jobbe litt smartere og smartere hver dag.
 

Kongsberg Klossen for kidsa

Kongsberg Agenda inviterer til uoffisielt norgesmesterskap i LEGO-Technic bygging. Bygg noe fantastisk og vinn store premier!  Kongsberg Agenda er en festival som feirer det tekniske og ingeniørfaglige Norge, og hva passer vel bedre til dette enn spinnville, supertekniske LEGO Technic-byggverk?!
 

Og mye, mye mer..

Kongsberg Agenda inneholder noe for alle.  Det blir forskerhage for barnehagebarn, Quben inviterer til workshop om bærekraft og mange andre aktiviteter,  det blir Havromseminar, Vitenskapelig familieshow med Andreas Wahl, gratiskonsert med Big Bang og symesterskap for bare å nevne en brøkdel av hva som skjer.

Vi ses på Kongsberg Agenda!
Nedtellingen til Kongsberg Agenda har startet
Teknologi i gatene
Teknologien inntar sentrum
Tivoli
Det blir tivoli på Kirketorget