Nå runder vi av for i år

16.12.2022
Siden det for mange av oss i KNF er siste innspurt før jul denne uka, har vi vært litt mer "innadvendte" enn vi vanligvis pleier ;)
Det har blitt mye "siste i år"-ting denne uka.  Siste driftsmøte, siste Agenda-møte, siste "timen er din" og siste styringsgruppemøte i Agenda før nyttår for å nevne noe. Vi har siste sjekk på innkommende og utgående fakturaer, og ikke minst storproduksjon av Sentrumsgavekort som flere av dere helt sikkert kommer til å få i julegave.

Denne uka har vi begynt å sende ut invitasjoner til Kongsberg Agenda.  Har du ikke allerede fått en mail fra oss i innboksen, så drøyer det ikke lenge over nyttår før du får din invitasjon.  I mellomtiden kan du jo følge Agenda på facebook, og sjekke hjemmesiden vi har laget til arrangementet.

13. desember er jo som kjent Lucia-dagen, og tirsdag morgen fikk KNF "besøk". Med nyinnkjøpte Shell-boller, Lucia-sang på Spotify og et litt for stort laken tok Berit ansvar for førjulsstemningen på kontoret. Etter responsen å dømme ble det lille kulturinnslaget på morrakvisten svært godt mottatt :)

Onsdag tok Irene og Wivi-Ann tok turen  for å hilse på Kjerstin Johansen, som bare har rukket å være noen få dager i jobben som senterleder på Stortorvet. Eiendomssjef i Scala og styremedlem i KNF, Herman Lyngved, var også med på praten som i hovedtrekk handlet om hvordan butikkene i gata og Stortorvet og Berjasenteret best bør jobbe sammen for  være en attraktiv handelsby. Vi gleder oss til  å bli bedre kjent med Kjerstin, og hun er allerede invitert til neste møte med alle medlemmene våre innen handel.

Torsdag var siste dag før jul vi var fulltallige på kontoret, og da passet det bra med juleavslutning på Grand.  I atten "blå" trasket vi fra kontoret til en sen lunsj. Noen gikk direkte ut i juleferien etter et hyggelig måltid, mens andre av oss holder fortet til og med bittelille julaften.  Da forsvinner vi hver til vårt, det være seg til fjells, andre kanter av landet eller til julepynta hjem :)  Men vi lover dere at vi sees igjen til neste år.  2. januar er vi på plass igjen!
Nå runder vi av for i år
Berit sørget for boller og Lucia-stemning tirsdag morgen.
Ny senterleder
Irene Hagen, Herman Lyngved og ny senterleder Kjerstin Johansen.
Juleavslutning
Nå er vi klare for juleferie!