Nå går Sentrumsgavekortet digitalt!

24.03.2023
Sentrumsgavekortet kommer nå i digital utgave.  Det vil gjøre det enda enklere for dere å gi bort en flott gave til venner, familie eller en god kollega.

Det digitale kortet leveres på et blunk!


Gavekortet kan kjøpes på nett og leveres umiddelbart, uansett hvor du eller mottaker befinner deg.  Du trenger hverken å tenke på frakt eller leveringstid.  Gavekortet blir levert på e-post, og kan enten skrives ut og brettes som et gratulasjonskort, eller lagres på mottakers mobiltelefon.  Med mobil lagring trenger ikke mottaker å bekymre seg for å miste gavekortet, og gavekortet vil alltid være med på handleturen.

Har du fått flere gavekort fra iGive? Da kan du scanne QR koden på baksiden, så får du alle samlet i appen!
 

De fysiske kortene forsvinner ikke


Vi fortsetter med å selge Sentrumsgavekortet slik du kjenner det i dag, hvor du kan kjøpe plastkort med omslag og konvolutt hos utvalgte butikker og hos KNF.
 
Det er ingen endringer for bedrifter som i dag bestiller dette fra KNF.  Det åpner seg derimot en mulighet til å kjøpe på nett for de som har et betalingskort som kan brukes til dette. Ta kontakt med oss i KNF dersom du har lyst å høre mer om denne muligheten.  
 
Det digitale sentrumsgavekortet kan brukes hos en rekke butikker, kaféer, restauranter og tjenesteytere i Kongsberg, inkludert Stortorvet Senter, Berja Senter og Sølvparken Senter.

Her finner du en komplett oversikt over hvor du kan kjøpe og bruke Sentrumsgavekortet -> 

Gi en oppmerksomhet til noen som fortjener det, samtidig som du støtter lokal handel!