Mye muligheter for business på Speed Date

Onsdag 27. oktober samlet Kongsberg Næringsforum 50 deltakere fra 27 bedrifter til speed date på Quality Hotel Grand Kongsberg.
Speed-dating gir deltagerne mulighet til å skape nye relasjoner med andre bedrifter, og forhåpentligvis gjøre business eller finne fremtidige samarbeidsområder. Det er en spennende og annerledes arena hvor man raskt og effektivt presenterer seg for hverandre i en såkalt «speed-date».  
 

God stemning


Som innledning til datingen ga Elin Svilaas, kommunikasjonsrådgiver i Godt Sagt, nyttige tips på vei inn møtene med nye potensielle kunder. Hun hadde også noen gode råd om digital synlighet for bedrifter. 

Stemningen var god, det summet av stemmer i rommet og deltakerne hastet fra bord til bord i jakten på en ny kunde eller samarbeidspartner.

Etter seks vel gjennomførte runder med speed date var det duket for lunsj, og en sjanse til å ta tak i de man ikke hadde fått snakket med tidligere.

Vi håper at denne halve dagen har gitt nye muligheter for bedriftene som vare med, og vi ser frem til å gjennomgå evalueringen deltagerne har sendt oss i etterkant.
Merge’n Mix- speed date er Kongsbergs B2B-møteplass og er det tredje arrangementet i vår regi.
 

Slik foregår det


På forhånd setter deltagerne opp en prioritering for hvilke av de påmeldte bedriftene man ønsker å treffe. De ulike speed-datene settes opp bak bakgrunn av innsendte ønsker.

Det er dessverre ikke mulig å innfri alles øverste ønsker, så det oppfordres til å bruke pausene til å snakke med de man ikke har en avtale med på forhånd. Dette så det så absolutt ut som de påmeldte benyttet seg av denne gangen.

I tillegg til lokale bedrifter fra Kongsberg var det også flere fra Drammensområdet som deltok.

 
Mye muligheter for business på Speed Date
God stemning ved bordene