Morgendagens arbeidsliv 24. mars

Viken Vest-konferansen samler næringslivet i regionen for å snakke om trender som gjør seg gjeldende i det vi beveger oss ut av pandemien.
Dato: Torsdag 24. mars 2022 klokken 09:00-13:00
Sted: Union Scene, Grønland 60, 3045 Drammen
Konferansepris: kr. 750,- pr. person inkludert mva. Prisen inkluderer lunsj.

Meld deg på her..

Hvordan kan din bedrift jobbe med bærekraft og sikre et konkurransefortrinn i markedet? Hvordan sørger vi for at bedriftene får rett kompetanse, og hvilken rolle spiller utdanningsinstitusjonene? Hva er mulighetene og fallgruvene i den nye arbeidshverdagen med hjemmekontor og Teams-møter? Dette og mer får du høre om denne formiddagen.

Detaljert program presenteres rundt midten av februar. Vi kan foreløpig, med glede, avsløre at disse tre kommer - kommer du også?
 
  • Pål Molander, direktør ved Statens Arbeidsmiljøinstitutt
  • Cilia Holmes Indahl, fagekspert bærekraftige forretningsmodeller
  • Nina Melsom, direktør arbeidsliv og forhandlinger i NHO


Program og praktisk


Tidslinje
08:00 -09:00  Innsjekk, kaffe og småprat
09:00 - 12:00  Program fra scenen
12:00 - 13:00  Lunsj

Vilkår for påmelding
Til og med 23. februar 2022 er det kostnadsfri avmelding. Påmeldingen er bindende fra og med 24. februar. Ved sykdom/Covid-19 karantene eller annet prekært, ta kontakt med oss så finner vi en løsning. Skulle vi grunnet Covid-19 måtte avlyse arrangementet, betaler du selvsagt ingenting.

Meld deg på her..

Konferansen arrangeres av NHO Viken Oslo, Næringsforeningen i Drammensregionen, Kongsberg Næringsforum og Ringerike Næringsforening. 
Morgendagens arbeidsliv 24. mars