MingleMølla i ny drakt

08.12.2022
Fra januar 2023 blir det MingleMølla nesten hver torsdag!
Frem til nå har MingleMølla vært arrangert ca 6 ganger i året, med litt forskjellig innhold, alt fra quiz, konserter, komikere, osv.  Fra og med januar 2023 vil det være MingleMølla hver torsdag, med noen få unntak.  Det vil ikke være arrangementer hver torsdag, men ca. 1 gang hver 2. måned vil det bli satt opp aktiviteter/arrangementer. MingleMølla skal være et sted og en arena hvor du kan treffe noen kjente, og bli kjent med noen nye.
 

Håper mange vil benytte seg av tilbudet

- Vi hadde godt med besøkende forrige uke da Julien Bourelle kom og holdt et artig foredrag for oss, og vi håper at flere vil benytte seg av arenaen Minglemølla til å få et større nettverk, sier Camilla Solsvik, leder arbeidsgruppa for MingleMølla – til daglig HR rådgiver i Kongsberg Gruppen. Når vi nå inviterer til MingleMølla hver torsdag, håper vi at dette skal bli en enda bedre møteplass hvor man kan utvikle nettverket sitt, og at det blir enklere for folk å stikke innom når hyppigheten øker. Det er fortsatt noen detaljer som skal på plass for den fremtidige riggen. Planen for de ulike arrangementene er ikke helt spikret enda, så følg med på nyåret når årshjulet for MingleMølla lanseres.
 

Juleverksted på MingleMølla

Torsdag 15. desember.  Dørene åpnes kl. 18.00.
Sted: EnergiMølla

MingleMølla ønsker velkommen til juleverksted, 15. desember.
Nå nærmer det seg jul og minglemølla inviterer til juleverksted med skikkelig julestemning. Kom innom for å lage juledekorasjoner, vi serverer gløgg og pepperkaker. Ta med deg noen venner eller kom alene, her er det plass til alle!

Du kan få kjøpt pizza fra Pizza Food Truck – Wood oven fra dørene åpnes.
MingleMølla i ny drakt
Er du ny i Kongsberg eller godt etablert, men savner en møteplass der du kan utvikle nettverket ditt? MingleMølla har som mål å være en sosial arena for deg som ønsker å bli bedre kjent med menneskene og mulighetene byen har å tilby.

For mer informasjon, følg MingleMølla på facebook.