Mange vil jobbe i KNF

13.01.2022
Siden før jul har vi søkt etter to personer med glimt i øyet som kan utfylle kollegafellesskapet vårt med kompetanse og mangfold!
Søknadsfristen gikk ut henne helgen, og allerede mandag startet vi prosessen med å velge ut "drømmekandidatene". Til sammen har vi fått inn 52 søknader fordelt på 33 søkere til stillingen som Prosjektleder Handel, reiseliv og byliv, og 19 søkere til stillingen som Salgs- og markedsmedarbeider.
 

Et stort spenn av potensielle nye kollegaer


Søkerne kommer fra fjern og nær. Noen er fra Kongsberg og kommunene rundt, men hele landet er representert. Vi har til og med fått flere fra andre land som Danmark, Romania og Irland.

Det er også et bredt spekter i alder - fra begynnelsen av tyveårene til godt over de seksti. De aller fleste har solide utdannelser som fagskole, bachelor og mastergrader innen en rekke bransjer og fag.
 
- Ekstra gøy er det at det er flere «kjente» som har søkt, sier daglig leder Wivi-Ann Bamrud. Med det mener hun at det er folk som i dag er ansatt i flere av medlemsbedriftene våre innen ulike bransjer, eller de er samarbeidspartnere med KNF.  - De kjenner oss, og at de da ønsker på jobbe her tar vi som en stor anerkjennelse av jobben vi gjør!
 
Mange av de som har ringt har uttalt at dette er en type stillinger som ikke lyses ut ofte.  Det å kunne jobbe tverrfaglig, sammen med andre utenom egen arbeidsplass, og innenfor områder som byutvikling, næringsliv og vekstarbeid synes mange ser både spennende og gøy ut.

- Nå skal vi lese igjennom alle søknadene og plukke ut de vi vil snakke mere med, før vi går i gang med intervjuprosessene. Vi er en liten organisasjon så de som ansettes må passe inn i gjengen.  Men de må gjerne være litt annerledes enn oss som er her i dag, sier Bamrud og henviser til bakgrunn, alder, kompetanse, erfaring osv.

 
Mange vil jobbe i KNF
Det er Wivi-Ann Bamrud, Irene Hagen og Sverre Engelstad som jobber med ansettelsene.