KVS arrangerer skolemesterskap for ungdomsbedrifter

24.01.2023
Kan du tenke deg å være i en av juryene på Kongsberg videregående sitt skolemesterskapet for ungdomsbedrifter den 14. februar?
Med flotte rammer i skolens nye skolebygg i sentrum, og med fokus på innovasjon, entreprenørskap og bærekraft, skal 11 ungdomsbedrifter presentere seg, og delta i forskjellige konkurranser. Ungdomsbedriftenes forretningsideer viser stort mangfold, og dette blir interessante og spennende timer sammen med engasjerte elever.

Arrangementet vil være i det helt nye skolebygget (tidligere Flåtaløkka) på Kongsberg videregående skole, avd. Tinius Olsen.
 

Hva innebærer det å være i juryen?


Juryen skal avgjøre hvilke ungdomsbedrifter som utmerker seg innenfor konkurransekategoriene. F. eks Beste utstilling, Beste pitch, Beste innovative produkt (vare/tjeneste), Beste forretningsplan m. fl
Det blir sendt ut informasjon/dokumentasjon uken før, og juryen har egen briefing kl 16-17 (enkel matservering fra kl 15.30), før åpning og oppstart kl 17.00. På briefing gjennomgås juryinformasjon og kriterier, og dere får tips og råd til arbeidet, og dere gis god tid til å snakke med ungdomsbedriftene etter at de har gjennomført en pitch i plenum for dere og publikum.
 
Har du anledning til å stille som jurymedlem, eller ønsker mer informasjon først, ta kontakt med
Jørund C. Krosshus, mob.: 481 55 494, mail: jorkrosshu@viken.no
KVS arrangerer skolemesterskap for ungdomsbedrifter