Kraft Pizzeria har åpnet på Stortorvet!

06.04.2024
Endelig kan vi ønske Kraft Pizzeria velkomne både som medlemmer og som nyetablert Napolitansk restaurant på Stortorvet!
Kraft er et restaurantkonsept litt utenom det vanlige.  Alle retter blir laget med lokale eller italienske råvarer.  Fra en to tonns steinovn plassert midt i restauranten, serveres det rykende ferske italienske pizzaer laget med nøye utvalgte ingredienser.  Restauranten tilbyr i tillegg pasta- og tapasretter.

Det er også mulig å kjøpe med seg ferdig deig og alle ingrediensene man trenger for å lage pizzaen selv hvis man heller ønsker det. Hvis du derimot skal slå skikkelig på stortromma, blir du med på et av pizza- eller vinkursene deres eller bestiller deg din egen pizzaovn herfra!
 

Kongsberg er 4. by med Kraft

Gründerne fra Hønefoss og Kraftkarene Christopher Amundsen Wand og Stian Kragholm Olsen har allerede etablert konseptet i Hønefoss, Flå og Hole, og nå er de endelig på plass i Kongsberg.

Restauranten har alle rettigheter og kommer til å følge senterets åpningstid. I tillegg vil de også holde åpent på søndager og ha noe utvidet åpningstid ellers.

Vi er superglade for å høre at de ønsker å satse ekstra på lunsjkunder og kan røpe at vi allerede har rukket å smake på noen av pizzaene. De var som forventet himmelsk gode- og litt til!
 
Vi ønsker Kraft Pizzeria hjertelig velkommen til Kongsberg og gleder oss over å ha dere i byen!
Kraft Pizzeria har åpnet på Stortorvet!
Gründer og Kraftkar Stian Kragholm Olsen, Marius Sønderaal Helgesen- daglig leder for Kraft Kongsberg, Aleksander Stielja- eiendomssjef i Scala, Kjerstin Johansen- senterleder på Stortorvet og Wivi-Ann, Linn, Irene og Anette fra KNF var tilstede da Ordfører Line Spiten klippet snora og erklærte restauranten for offisielt åpnet.
Pizza
Fristelsene sto i kø på Kraft Pizzeria