Kongsbergskolen inviterer til Yrkesmesse

27.05.2021
Vi satser på at verden er litt mer normal når vi kommer til oktober, og håper å kunne arrangere yrkesmessa på en tilfredsstillende måte både for utstillere og elever torsdag 21. oktober.
Målet med Yrkesmessa er å gjøre ungdommen kjent med næringslivet i regionen vår og hvilke muligheter de har for en fremtidig arbeidsplass her.  Messa skal vise hva som finnes av fag/yrker og muligheter innen privat og offentlig sektor i Kongsberg og omegn.

Nå vil vi invitere deg/din bedrift til å ha stand på Yrkesmessa. Vi håper å kunne vise frem et bredt spekter av jobbmuligheter, og her finner du en oversikt over yrker sortert etter utdanning/linjer på videregående skole.

Som stand-deltaker har du en viktig jobb å gjøre for å «selge» yrket ditt;
  • Hva inneholder yrket du representerer – hva er jobben?
  • Hvilken utdannelse og karrierevei kan en velge for å komme dit?

Messeområdet er som tidligere i idretts- og svømmehallen, og selve tidspunktet på dagen må vi komme tilbake til senere. Det henger sammen med hvor mange elever vi kan slippe inn samtidig. Vi vil sørge for at det skal være trygt og i tråd med smitteverntiltak, og samarbeider med Samfunnshelse og skolene for å legge til rette for det.

Vi kommer tilbake til mer informasjon etter ferien. Enn så lenge ønsker vi at du holder av dagen og melder deg på allerede nå. 

Kongsbergskolen inviterer til YrkesmesseKongsbergskolen er et samarbeid mellom Viken Fylkeskommune, Kongsberg kommune, Universitet i Sørøst-Norge, industribedriftene i Kongsberg og Kongsberg Næringsforum.

Kongsbergskolen er ingen fysisk skole men et samarbeid og en struktur mellom alle utdanningsaktørene i Kongsberg og det lokale næringslivet, koordinert av Kongsberg Næringsforum. Målsettingen er å skape gode overganger mellom utdanningsnivåene, og styrke samarbeidet med arbeidslivet for å få flere elever og studenter til å velge rett. Les mer om Kongsbergskolen her..