Kongsberg Næringsforum er stolt arrangør av Kongsberg Agenda

20.10.2022
Kongsberg Næringsforum er prosjekteier og ansvarlig gjennomfører av Kongsberg Agenda 2023!
Tidligere i høst kunne vi med stor glede fortelle dere at Kongsberg Agenda 2022 ble en suksess, og at vi tråkker til med et enda større og bedre Agenda i 2023 etter et énstemmig "JA" fra alle partnerne og styret i KNF.
 

Kongsberg Næringsforum er stolt arrangør

Vi i Kongsberg Næringsforum er stolte og ydmyke over å få tilliten og ansvaret for Kongsberg Agenda som vi skal gjennomføre sammen med gode samarbeidspartnere lokalt og nasjonalt.  Vår visjon er å være "navet i Kongsbergs næringsliv", og vi er næringslivets koordinator og felles verktøy.

Vi vet det er store forventninger til oss når vi nå går i gang, og at jobben blir krevende. Derfor er vi glade for at vi har mange flinke folk med oss, både internt hos oss, fra næringslivet vi representerer og fra nasjonale samarbeidspartnere.  I tillegg til det arrangementstekniske og de praktiske forberedelsene, jobber vi også med å stake ut en tydeligere kurs for Agenda.  Èn av målsettingene er å bringe enda mere av teknologien ut i byrommet.
 

Vil engasjere hele byen

Nå rigger vi en driftsorganisasjon på vegne av alle dere der ute. Nøkkelen til suksess for arrangementet i sommer var entusiasme og engasjement fra hele byens næringsliv, og denne "driven" vil vi mobilisere opp mot neste års Agenda.  Det er så mye arrangementskompetanse i denne byen som vi ønsker å spille på og bruke, og sammen skal vi lage fire heidundrendes dager med fokus på teknologi, industri, næringsliv og kompetanse.  Vi jobber også med å få flere fra det nasjonale næringslivet på banen, slik at vi virkelig kan erklære oss som "Norges viktigste møteplass".
 

"Koblingsboksen" KNF

Vi legger lista høyt for Kongsberg Agenda 2023. Denne gangen har vi litt bedre tid til planlegging og programmering, og den tiden vil vi bruke godt.  Vår jobb er først og fremst å være "koblingsboksen"!  

Vi kobler Agenda tettere til prosjektet "Vekst i Kongsberg" med alle de viktige aktørene som er med der, og vi vil bistå alle dere som vil bidra i arrangementet med å dekke de behovene har for å få det til.

Sammen skal vi skape Norges viktigste møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse.  Vi skal fylle byen med seminarer, debatter og samtaler, stands og aktiviteter for alle aldersgrupper.  Og ikke minst - sammen skal vi sette Kongsberg på kartet èn gang for alle som den teknologibyen vi er!!

 
Kongsberg Næringsforum er stolt arrangør av Kongsberg Agenda
Vi gleder oss til å lage et fantastisk Kongsberg Agenda 2023 sammen med dere!

Følg med på våre nettsider - der vil vi legge ut nyheter og informasjon fortløpende!

Har du spørsmål?  Da kan du ta kontakt med Wivi-Ann Bamrud på e-post eller tlf. 452 77 010.