Kongsberg er vertskap for årets viktigste teknologikonferanse

Nå er det få dager til årets Technology Summit går av stabelen i Kongsberg Musikkteater (Krona), og det er fortsatt mulig å skaffe seg en plass i salen.
Kongsberg Næringsforum arrangere konferansen på vegne av Kongsbergindustrien, og har i lang tid hatt som mål å tiltrekke oss flere deltagere fra et større geografisk område enn Kongsberg. I år har vi lykkes!   Det er nesten 100 navn på deltakerlista fra bedrifter, politikere og utviklings- og forskningsmiljøer utenfor vår region. Vi håper derfor at vi som representerer næringslivet her stiller opp som det gode vertskapet vi er, og deltar på Kongsbergs viktigste teknologikonferanse.

Vi gleder oss til å møtes fysisk igjen, til å treffe nye mennesker og ikke minst få ny verdifull kunnskap og innsikt!
 

"Made in Norway - fremtidens industri skapes nå!"


Norsk konkurransekraft må styrkes. Hvordan skal vi sikre at de gode ideene og initiativene i norsk industri blir utviklet her hjemme i beinhard kamp med lavkostland med nærhet til de store markedene?

Mulighetene ligger i Industri 4.0, og vår industri har alle forutsetninger for å lykkes. - Dette er å sikre velferden til kommende generasjoner i den globale industrikonkurransen, sier Stein Lier-Hansen i Norsk Industri om overgangen til Industri 4.0. Han og konserndirektør Geir Håøy i Kongsberg Gruppen fikk demonstrert potensialet i 4.0 denne uken, og begge kommer til Technology Summit for å fortelle om hva de tenker om omstillingen til fremtidens industri.
 

Har du ikke meldt deg på enda?


Bestill din billett i dag! Ordinær pris konferanse inkl. Vrimlemiddag kr. 3 790,-.  Kun konferanse kr. 2 890,- (eks. mva.).
Her finner du program, foredragsholdere og påmelding >