Kongsberg Agenda - Norges viktigste møteplass?

13.05.2022
Kongsberg Agenda kan bli Norges viktigste møteplass med hjelp av næringslivet i Kongsberg.
Næringslivet i Kongsberg, Kongsbergindustrien ved Kongsberg Gruppen, TechnipFMC og GKN Aerospace, Kongsberg kommune og Kongsberg Næringsforum står bak dannelsen av Kongsberg Agenda. For at dette skal bli den suksessen vi alle ønsker trenger vi at alle aktører i Teknologibyen Kongsberg bidrar.
 

Bruk byen i uke 25


Invitér dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere til spennende, inspirerende og lærerike dager i uke 25. Kanskje du vil bidra med arrangement eller stand i byrommet selv?

Uansett om din bedrift er en bidragsyter eller gjest så trenger vi din hjelp til å spre de gode budskapet. Sjekk ut vår nye nettside og følg oss i sosiale medier. Spre og del våre innlegg i sosiale medier i dine nettverk og invitér dine samarbeidspartnere og kunder til Kongsberg Agenda i uke 25.
 

Hva er Kongsberg Agenda?


Målet med Kongsberg Agenda er å etablere en nasjonal møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse. Ambisjonen er å bli Norges viktigste arena for diskusjoner, samtaler og kunnskapsdeling knyttet til disse områdene.

Arrangementet skal være premissgivende for nasjonale beslutningstakere, samt styrke engasjementet, entusiasmen og innsikten til deltakere og besøkende. Kongsberg Agenda er for alle som vil diskutere, påvirke, lære og bidra til å løse globale utfordringer med teknologi, verdiskaping og bærekraftige løsninger.

Vi skal fylle byrommet og serveringsstedene med en rekke seminarer, debatter, stands og aktiviteter myntet på alle aldersgrupper, og krydre dette med kulturopplevelser.