Kongsberg Agenda nominert til byutviklingspris

06.06.2023
Sammen med fire andre flotte finalister er Kongsberg Agenda videre i avstemningen om Laagendalspostens Byutviklingspris.
Nå kan avisas lesere være med å stemme frem sine favoritter.  – Vi håper folk vil benytte anledningen, sier prosjektleder Siri-Helene Hagen Lia i Laagendalsposten. Du trenger ikke være abonnent for å delta i avstemmingen.
 

I følge Laagendalsposten er følgende nominerte videre til siste avstemmingsrunde


Elvelangs ved initiativtaker Cathrine Kvitnes
Et årlig tiltak basert på stor grad av frivillighet fra arrangørene. Det er et lavterskel tiltak som favner alle aldersgrupper og hele kommunenog skaper stolthet og samhørighet.

IL Skrim Discgolf
Et lavterskel fritidstilbud som fremmer god folkehelse. Kan benyttes av alle, men målgruppen er først og fremst barn og unge. Et godt alternativ til mer organisert idrett, og det er ingen deltakeravgift.

Nila restaurant
Bygningsmessig er det en fargeklatt i bybildet, og innholdsmessig er det et spennende restaurantprosjekt som skaper mangfold i tilbudet.

Restaurering av veggmaleri på bygård i Storgata ved Ellen Korvald og Petter Grimsgård
Dette er et kjent vegguttrykk som nå skal restaureres etter initiativ fra gårdeier. Dette er også et eksempel til etterfølgelse i å ta vare på bygården sin.

Kongsberg Agenda
Et nytt arrangement som startet i fjør og videreføres nå i år. Setter Kongsberg på kartet og synliggjør nåværende og tidligere industri og teknologi utvikling.

Hele 33 forslag kom inn til første vurderingsrunde av Laagendalspostens byutviklingspris 2023, og nå er det altså fem som er videre i finalen.

Her kan du stemme på din favoritt!