Kongsberg Agenda "Kom i gang"-workshop

29.03.2023
Vil din bedrift, organisasjon eller ditt parti bidra til å sette Agenda, men er litt usikre på hvordan du skal gripe det an?

Nå inviterer vi alle som ønsker å arrangere egne debatter, demoer, diskusjoner og andre aktiviteter til workshop og idémyldring.


Her vil du få god og praktisk hjelp til å utvikle ideen din og komme i gang med planleggingen.

På Kongsberg Agenda vil vi inspirere til nyskaping, utvikling og endring.  Vår ambisjon er at vi sammen skal bringe samfunnet fremover mot en mer bærekraftig verden.
 

Vis deg frem med stand på Kongsberg Agenda


Kongsberg Agenda skal fylles med utstillinger og stands.  Det blir teknologiutstillinger og -stands både ute og innendørs, og i GATA skal vi lage byens markedsplass med salgsboder.  Ideelle organisasjoner, interesseorganisasjoner og politiske partier ønskes velkommen til Politisk Agenda, og lørdag åpner vi også for at lokale lag og foreninger skal få vise frem hva de har å tilby.

På denne workshopen får du hjelp til å utforme standen din, og vi drodler og diskuterer muligheter for ulike aktiviteter.
Kongsberg Agenda
På denne workshopen får du hjelp til å utforme standen din, og vi drodler og diskuterer muligheter for ulike aktiviteter.

Meld deg på her ->