Kongsberg Agenda er lagspill på elitenivå

09.02.2023
Kongsberg Agenda skal ikke bare gjenta suksessen fra 2022, men også vokse og utvikle arenaen. Nå inviterer vi både nasjonale og lokale aktører med på laget, sånn at arrangementet kan bli enda større og bedre i år.  
Våren 2022 var Kongsberg Agenda lite annet enn en sprek tanke, eller et luftig slott. Fire måneder etterpå var over 200 arrangementer gjennomført med stor suksess. Årsaken til dette var bred mobilisering både lokalt og hos sentrale aktører – en stor dugnad som ga resultat. 
 

Ønsker støttespillere på flere plan 

Når planleggingen av Kongsberg Agenda 2023 er godt i gang, er målet også å knytte til seg så mange relevante samarbeidspartnere som mulig.  

– For at Kongsberg Agenda faktisk skal kunne bli en teknologifestival med nasjonal rekkevidde og solid, lokal forankring, vil vi legge til rette for at man kan bli en støttespiller på det nivået som passer den enkelte bedrift, organisasjon eller aktør. Dette er lagspill på elitenivå, sier Wivi-Ann Bamrud, prosjektleder for Kongsberg Agenda og daglig leder av Kongsberg Næringsforum. 
 

Avhengig av lokale partnere 

Selv om Kongsberg Agenda skulle vokse over de neste årene, ønsker vi alltid å ha våre lokale støttespillere i ryggen.  

– De er årsaken til at Kongsberg Agenda ble til i utgangspunktet, og de skal kunne være med å påvirke utviklingen videre. Men de kommer i alle former og fasonger, fra butikken på hjørnet til internasjonale konsern. Derfor har vi ulike samarbeids- og sponsoravtaler, som ivaretar ulike behov og utgangspunkt, sier Bamrud.  

I tillegg til samarbeidsnivåene, sølv, gull og platina, er det mulig å inngå lokal partnerskapsavtale. Dette er en sponsorpakke forbeholdt aktører med lokal tilknytning. Da bidrar sponsoren med 45 000 kroner til «fellesprosjektet» og får til gjengjeld synlighet, et antall programposter, hjelp til å sette opp disse og standplass ute i bybildet.  

– Det viktigste er likevel at næringslivet bidrar og får eierskap til et arrangement som kommer byen og regionen til gode. Da har de all grunn til å være stolte, sier Bamrud.  
Kongsberg Agenda er lagspill på elitenivå
Som lokal partner får du blant annet god synlighet, et antall programposter og hjelp til å sette dem opp.

Ta kontakt med Wivi-Ann Bamrud (tlf. 452 77 010) for ytterligere informasjon.