Endringer i KNFs styre etter selskapsmøtet

02.06.2023
Etter en årrekke som styremedlem og de to siste årene som styreleder i KNF, ble Geir-Aage Tveito takket for lang og god innsats for næringslivet i Kongsberg.
Årets selskapsmøte i Kongsberg Næringsforum ble holdt onsdag denne uken, og elleve stemmeberettigede representanter fra medlemsbedriftene våre var til stede.

Etter gjennomgang av årsmelding og godkjenning av regnskap og budsjett, presenterte leder av valgkomiteen Per Mikkelsen komiteens innstilling til nytt styre.  Denne gangen var det to personer som skulle erstattes, da både Geir-Aage Tveito og Hanne Meinstad gikk ut av styret.

Valgkomiteen har bestått av Per Mikkelsen, Roar Wessel og Torstein Aakre.  Dette var siste år i komiteen for Torstein, som valgte Geir-Aage Tveito som sin etterfølger.
 

Styret i Kongsberg Næringsforum


Valgkomiteens innstilling ble enstemmig vedtatt, og styret i KNF består nå av følgende personer:
Ørjan Stengelsrud (Kongsberg Gruppen) 
Siv Anja Løvås (Frydenberg Utvikling)
Per Morstad (Kongsberg kommune)
Tom Holtermann Andersen (Data Respons)
Kjerstin Johansen (Stortorvet og Berja senter)
Trine Lunde (TechnipFMC) 
Henriette Storaas-Barsnes (BRAVE)
 

Nyvalgte Henriette Storaas-Barsnes og Trine Lunde inn i styret


Om seg selv sier Henriette at hun en eventyrlysten dame som elsker å reise og er spesielt glad i å ta med seg nye ideer og kunnskap hjem fra reisene, noe hun ser på som en styrke inn i KNF styret.  - Som medeier og styremedlem i Søstrene Storaas konsernet har jeg også med meg styreerfaring herfra hvor jeg bla. har bidratt til å få to selskaper igjennom en krevende periode med koronapandemi. Daglig Leder i BRAVE - eventselskap er min hovedjobb, også har jeg to nydelige barn og en flott mann på hjemmebane, sier Henriette Storaas-Barsnes.

Trine jobber som Senior HR Business Partner i TechnipFMC og har mer enn 30 års erfaring fra Kongsberg-industrien, blandt annet fra mekanisk produksjon, proskjetledelse av IT/ERP implementeringer og HR ledelse.  - Jeg har et stort engasjement for kompetanseutvikling i industrien og å lage bedre grensesnitt mellom forretning, folk og teknologi, forteller hun om seg selv.

Vi ønsker Trine og Henriette hjertelig velkommen til oss i Kongsberg Næringsforum.
Endringer i KNFs styre etter selskapsmøtet
Per Mikkelsen takket Geir-Aage for lang og god innsats som styreleder i Kongsberg Næringsforum.
Henriette Storaas-Barsnes
Henriette Storaas-Barsnes fra BRAVE.
Trine Lunde
Trine Lunde fra TechnipFMC.