Heidi og Daniel forlater KNF

06.07.2023
Etter 15 år som prosjektleder for bl.a. INN, Technology Summit, flere bærekraftsprosjekter og ansvarlig for en rekke forum og handelskammertjenestene våre, tar Heidi J. Sandvold farvel med Kongsberg Næringsforum.  Nye utfordringer venter i Kongsberg Defence & Aerospace.
 - Heidi har vært en betydelig faglig ressurs, og en svært god kollega, sier daglig leder Wivi-Ann Bamrud i KNF.  Etter 15 års fartstid har Heidi vært innom de fleste av KNFs oppgaver.  Hun ledet arbeidet med INN (tjeneste for utenlandske arbeidstagere), hun har vært primus motor i KNFs bærekraftsarbeid og ikke minst har hun vært prosjektleder for Technology Summit siden 2017.  Med sitt kontaktnett og brede kunnskap, har Heidi bidratt sterkt til å utvikle KNF til hva vi er i dag.
 

Daniel går til Kongsberg Maritime

En annen som forlater skuta vår til fordel for en ny tilværelse i Kongsberg Maritime er Daniel Fodstadhagen.  Daniel ble ansatt i prosjektstillingen som salgs- og markedsmedarbeider i februar 2022, og til tross for en kort karriere i KNF har han rukket å rekruttere mange nye medlemmer til næringsforumet.  Daniel har også hatt ansvaret for handelskammertjenestene, ikke helt unaturlig siden han har lang erfaring fra tollvesenet.  Med sitt gode humør, forkjærlighet for «practical jokes» og evne til å bygge relasjoner kommer Daniel til å bli savnet her på Kirketorget.
 
Vi ønsker både Heidi og Daniel lykke til i sine nye karrierer!
 
Heidi og Daniel forlater KNF
Heidi Sandvold og Daniel Fodstadhagen frister en ny arbeidshverdag utenfor KNF.