Gratulerer med dagen

16.05.2024
Plutselig skriver vi 17. mai i kalenderen, og byen har byttet ut strøsand og vinterbelysning med blomster og flagg! Og er det en ting vi vet vi får til i fellesskap, så er det å pynte Kongsberg til fest!
Vi går en travel dag og ikke minst en travel sesong i møte, får vi jo håpe! Flere aktører melder om gode tall og spennende fremtidsmuligheter, mens andre fortsatt jobber beinhardt for å komme seg ovenpå etter tunge tider. Noen skal endelig ha fri med sine nærmeste, mens andre stålsetter seg for storinnrykk på jobb. 
 

Uansett hvordan 17. mai er for deg, så ønsker vi deg en god feiring!

Får du muligheten, oppfordrer vi til å dele ut en samtykket klem, hyggelig klapp på skuldra, et kompliment eller et smil til et annet KNF-medlem, for å vise at vi til syvende og sist jobber i samme retning hele gjengen. 
 

Hva er vel Sølvbyen, sykkelbyen, teknologibyen Kongsberg uten næringslivet? 

Sett pris på butikken ved siden av deg som har dørene åpne, legg merke til hvor pent det er plantet og feid i sentrum, tips en kunde om en annen forretning, vær glad for hver besøkende som snubler inn over dørstokken (være seg høylytte barn eller en sliten forelder) og sett servicegiret på full guffe! 

Vi i KNF har selvfølgelig gjort vår del og bestilt sol, så da bør jo 17. Mai bli plankekjøring? Kort oppsummert, gratulerer så mye med dagen til dere! 

Hva er vel Sølvbyen, sykkelbyen, teknologibyen Kongsberg uten næringslivet? 

Varm, nærmest litt svett, hilsen fra alle oss i Kongsberg Næringsforum på Kirketorget 4. 
Anette, Irene, Wivi-Ann, Berit, Sverre, Linn og Tale (og snart 2 til!) 
Gratulerer med dagen
Gratulerer med 17. mai, alle KNF-medlemmer og samarbeidspartnere!