Godteposepakking kick-startet jula i KNF

01.12.2023
Visste du at nissens hjelpere holder til på Kirketorget?  Joda - og på torsdag var de i full gang med årets første pakkeoppdrag!
Torsdag kveld var det tid får årets morsomste teamarbeid - godteposepakking til julegrantenningen første søndag i advent.  Takket være mange av byens dagligvarebutikker og bedrifter, som gir oss haugevis med gratis godteri, kan vi sørge for at alle barna som som kommer for å se julegrana tennes får hver sin pose av nissen.
 

Julestemningen på topp

Når vi får på oss stygge julegensere og setter på julemusikk i et rom stappfullt av godteri, da skjer det noe med oss!  Stemningen stiger, humøret blir på topp og volumet på skravling og latter stiger.  Når alle følger Irenes instruks, som er grundig utprøvd og finjustert etter mange års erfaring, er de 1 200 godteposene som nissene skal dele ut under julegrantenninga pakket og klare på rekordtid.  
 

Uten mat og drikke...

Irene hadde ikke bare sørget for effektiv logistikk og pakking etter samlebåndsprinsippet.  Hun disket også opp med deilig pinnekjøttmiddag til sultne kollegaer etter endt pakkeøkt. 

Lykter, lys og verdens styggeste plastjuletre ble hentet opp fra kjelleren, Tale sørget for fyr i peisen (den varmet ikke all verden..) og så var adventstida endelig i gang på Kirketorget 4!
Godteposepakking kick-startet jula i KNF
Hele gjengen stilte opp på godteposepakkingen.  Til og med Linn, som ikke begynner hos oss før i januar, troppet opp full av pågangsmot og førjulsstemning.
Fyr på peisen
Tale hadde sørget for fyr i peisen til middagen:)