Fra skjulte perler til shopping

25.05.2023
Nå produseres sommerkampanjen!
I hele seks dager er nå Sara og Ingvild fra Travitude Media på farta rundt i nærområdet for å dokumentere alt det spennende Kongsberg har å by på! Selv om vi ikke klarer å dekke alt, kan vi garantere at det blir en fin fremstilling av byen vår. 

For best mulig effekt og spredning av årets organiske sommerkampanje, trenger vi at du og dine ansatte går inn og trykker følg på disse kanalene dersom du har appen:

Instagram: kongsberg.no
Tiktok: opplevkongsberg
 

Fra skjulte perler til shopping

Noe av det vi skal dekke, er spennende turmål som kan friste turister og lokale til å lete seg frem til de mer skjulte perlene i nærområdet. Fra knallgrønne vann til grotter. I tillegg skal vi innom sentrum for å vise at Kongsberg faktisk er et skikkelig hyggelig sted å handle! Flere restauranter og hoteller har allerede hatt besøk fra oss, og vi gleder oss til å fortsette rundreisen.  
 

01. Juni er vi i gang!

Vi holder oss selvfølgelig til tidsplanen og ruller som lovet ut første innlegg allerede 1. juni på Instagrambrukeren kongsberg.no og Tiktok-kontoen opplevkongsberg. Annenhver dag i to måneder vil det postes innhold i sosiale medier som skal være med på å selge Kongsberg som et sted verdt å besøke. Vi oppfordrer dere til å bli med på den positive bølgen og engasjere dere i innholdet ? 
 

Hvem betaler, da?

Sommerkampanjen er et spleiselag blant lokale aktører som ser verdien av å tenke helhet. Det unike med denne kampanjen er nettopp at vi er godt på vei til å forstå at en felles positiv fremstilling av byen, gagner den enkelte aktør til syvende og sist. Jo flere som bidrar, jo bedre utbytte får vi alle. Ingenting er gratis og jobben gjør seg jammen ikke selv den heller. 
 

Ojda..her burde jeg ha bidratt. 

Det er ikke for sent! Ønsker du å ta del i fellesskapet slik som mange av dine lokale medaktører har gjort? Send en epost til tale.steiner@knf.kongsberg.no så ordner vi det ? 
 

Kongsbergs digitale turistguide – Er du på lista?

I samspill med de ulike sosiale medier-kanalene, er det bysiden www.kongsberg.no som er vår offisielle digitale turguide, uansett språk! Her finner de besøkende info om aktiviteter, opplevelser, restauranter, overnatting og alt annet Kongsberg har å by på. Husk å ta en titt på om infoen for din bedrift stemmer. Og du, i sommer er det nettopp til denne nettsiden vi henviser turister!

 
Fra skjulte perler til shopping
Film og foto til sommerkampanjen er i fullgang, og allerede 1. juni er kampanjen på lufta!
Hotellfrokost
Frokostfristelser foreviges.
Hotellrom
Alt skal prøves ut - også hotellene :)