Forberedelsene til rekrutteringskampanjen er i full gang

02.07.2021
Behovet for rekruttering er stort i mange bedrifter, og  forberedelsene til Rekrutteringskampanjen som lanseres uke 32 er i full gang.
Kongsberg Næringsforum har sammen med Vekst i Kongsberg samlet 18 bedrifter som i fellesskap skal fronte spennende jobbmuligheter i Kongsberg.
 
Tirsdag denne uken stilte ansatte fra Data Respons, TechnipFMC og Kongsberg Kommune opp foran kamera for å fortelle om hvordan det er å jobbe i de forskjellig selskapene. Mange spente ansatte, de fleste foran et filmkamera for aller første gang, fikk stødig og god instruksjon fra Thor Arne og Jannik fra Godt Sagt så filmingen gikk smertefritt! Filmen skal brukes både i markedsføringssammenheng når kampanjen lanseres nasjonalt i uke 32. og som et element på landingssiden på Kongsberg.no
 
Bedriftsvekst er et satsingsområde for både Kongsberg Næringsforum og Vekst i Kongsberg. Rekrutteringskampanjen i august er et ledd i en lengre satsing på å synliggjøre jobbmulighetene i Kongsberg. Landingssiden på kongsberg.no vil ha omdømmefokus for Teknologibyen Kongsberg og veien inn i det grønne skiftet, og vil kobles med innhold fra både innbyggerkampanje og opplevelser.
 
Hvis du og din bedrift har et rekrutteringsbehov og ønsker å bli med på kampanjen, så ta gjerne kontakt med Heidi Sandvold. Vi har fortsatt mulighet for å on-boarde flere bedrifter!
Forberedelsene til rekrutteringskampanjen er i full gang
Skal din bedrift rekruttere nå?  Ta kontakt med Heidi Sandvold for å høre om hvordan rekrutteringskampanjen kan hjelpe deg å finne de beste kandidatene!