Flere bedrifter finner veien til KNF

09.03.2023
Vi gleder oss over at stadig flere bedrifter ser verdien av medlemsskap i KNF.  Denne uka ønsker vi fire nye medlemmer velkommen til oss!

Byggmax Kongsberg 

Yngve Håland fra Drammen er ny daglig leder på Byggmax Kongsberg fra 1. mars, og ønsker å ta butikken til nye høyder.   - Jeg har jobbet i Byggmax i 15 år hvor jeg har hatt ansvaret for avdelingen vår i Drammen.  Det skal jeg fortsette med, og nå ønsker jeg å ta med meg flere av mine driftsmetoder til Kongsberg, sier han.
 
Avdelingen i Kongsberg har kapasitet for mer
Håland ønsker å være mer med på det som skjer i lokalmiljøet.  I tillegg til markedsføring og synlighet, vil han og Byggmax også bidra positivt på andre måter.  - Vi vil ta mer tak i hyttetrafikken og tilby mer enkelhet på løsninger utover våren, sier han.  Det innebærer blant annet tilbud om gratis lån av tilhenger over flere dager, og at varene lastes og stroppes klare for å gjøre det enklere for kunder som er på vei til hyttene sine.
 
Håland og Byggmax har også tatt med seg et årelangt samarbeid med Kirkens Bymisjon, som de har hatt i Drammen i mange år, til Kongsberg.  Det er de veldig stolte av. - Jeg er opptatt av samfunnsansvar hvor vi kan bidra med å hjelpe mennesker tilbake til arbeidslivet, og vi vil ha jevnlig arbeidspraksis hos oss, sier den nye Byggmax-sjefen.
 
Yngve Håland og Byggmax ønsker å være byens lokale byggevarehandel. – Nå er prisene på vei ned og det er vi glade for, spesielt i disse tider. Vi skal være billigst på alt til det private markedet, men også for bedrifter avslutter Yngve Håland og oppfordrer til å like butikken på Facebook hvor de vil ha flere tilbud og events utover våren.
 

Nordic Batteries

Nordic Batteries finner vi i kategorien bærekraft, og energilagringsløsninger.  De leverer og utvikler skreddersydde batteri- og energilagringsløsninger for en rekke industrielle applikasjoner.  Teamet på åtte personer utvikler morgendagens energiløsninger i dag! 

Batteriverdikjeden er kompleks og består av alt fra gruvedrift av råvarer til resirkulering og håndtering av gamle batteriapplikasjoner på slutten av livssyklusen.  Ved å samarbeide med verdensledende selskaper for gruvedrift, raffinering og produksjon av celler, trer Nordic Batteries inn i verdikjeden når vi kommer til montering av moduler, og applikasjoner. De har også en rolle i å legge til rette for gjenbruk og resirkulering, ved hjelp av toppmoderne teknologi og industri 4.0-løsninger.

Involvering i flere prosjekter, teknologiske ekspertise og markedserfaring plasserer Nordic Batteries i forkant av industri 4.0-revolusjonen som driver det grønne skiftet for nøkkelindustrier. Produkter de har på markedet i dag er for bygg- og havbruksnæringen, mens løsninger for andre type industrier er under utvikling.  

For morgendagens batteri og energilagringsløsninger utvikles det en skybasert logistikkløsning som overvåker energiforbruket i utstyret. Ved å bruke AI-planlegging av lade-, koblings- og transportprosessen sikrer man effektivitet for brukeren.  Nordic Batteries stopper ikke der, og gjennom deres engasjement i BATNET-prosjektet skal det etableres verdensledende samlebånd for batterier ved hjelp av industri 4.0-teknologi.
 

GOSJ

GOSJ er en moderne secondhand-butikk som selger brukte kvalitetsplagg til han og henne.  Bedriftens ønske er at kundene ikke skal behøve å gjøre et kompromiss når de velger gjenbruk, og butikkens plagg er derfor vasket, strøket og ser ut som nytt. GOSJ selger gjenbruksplagg på provisjon på vegne av privatpersoner i Kongsberg og omegn.  Dersom du vil selge plaggene dine gjennom GOSJ kan man lese mer om dette her: www.gosjsecondhand.no/provisjonssalg 
 

Kongsberg Samlesentral II AS

Kongsberg Samlesentral II AS driver med avfallshåndtering, kjøp av metall, utleie av kontainere, salg av gass og bilsanering for både private og næringsliv.

Kongsberg Samlesentral har lang erfaring i håndtering av gjenvinningsmaterialer, og kundene kan være trygge på at avfallet blir behandlet riktig. - Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å kunne tilpasse dine behov, skriver de på sine hjemmesider.  

Årlig mottar og behandler de ca. 10.000 tonn til gjenvinning. Gjenvinning skjer med moderne maskiner og med stort fokus på miljø og kvalitet. Kongsberg Samlesentral AS er sertifisert for NS-ISO 9001:2008 og 14001:2004.

Bedriften ble startet i 1971 av Kjetil Holtan, og har gått i arv til sønnene Bård og Thorbjørn. I dag eies Kongsberg Samlesentral AS eid av Hermod Teigen (75%) og Bård Holtan (25%). Kongsberg Samlesentral AS sitt anlegg ligger på Moane Industriområde på Kongsberg.
Flere bedrifter finner veien til KNF
Yngve Håland (tv.) er ny daglig leder ved Byggmax Kongsberg.
Nordic Batteries
Nordic Batteries leverer og utvikler skreddersydde batteri- og energilagringsløsninger for en rekke industrielle applikasjoner.
Gosj
GOSJ selger secondhand kvalitetsklær i Bussedalen.
Kongsberg Samlesentral
Kongsberg Samlesentral tar i mot 10 tonn avfall i året, og holder til på Moane Industriområde.